|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test za streptokok b
3.10.2013 8:51:42   
BODOČA 77
Mene zanima predvsem kje v Mariboru se da ta test narediti in kakšna je cena?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: test za streptokok b
3.10.2013 9:30:41   
Anonimen
Pri tvoji ginekologinji

(odgovor članu BODOČA 77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.10.2013 14:23:37   
RozaRoza
ja, pri ginekologu. Cena je lani bila nekaj manj kot 40€.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.10.2013 8:01:00   
ribica.
jaz sem ga opravila ravno prejšnji teden pri svoji ginekologinji, cena je bila 35 eurov. Smešno mi je pa to, da je moja prijateljica ta enak test opravljla ped dpbrom mesecem pri svoji ginekologinji v bolnici, pa je dala okrog 10 eurov??! pojma nimam v čem je to fora.

(odgovor članu RozaRoza)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.10.2013 12:10:24   
metuljčica87
od kdaj je to za plačat?? Meni so ga leta 09 naredili zastonj in upam, da mi ga bodo zdaj tudi, ker sem bila pozitivna.

Jure: 23. 8. 2009

Aljaž: 4. 1. 2014

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.10.2013 12:19:02   
tashq
meni so tudi naredili ta test leta 2010 nekaj dni pred rokom pa nisem nič plačala.user posted image nisem pa nič vedela oz. mi niso nič sporočili, da bodo to delali (ali pa se ne spomnim?), sem pa pogledala zdaj v MK in imam tam ta izvid...

(odgovor članu metuljčica87)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.10.2013 13:49:07   
elevitka
Leta 2009 je bilo tako:
Jaz sem povprašala pri svoji G., res da je težila zakaj bi se testirala, pa sem ji povedala zato ker me niti enkrat ni dala v laboratorij za test vode, le v ambulanti je trakce namakala v urin- za prisotnost beljakovin.

G. vzame bris, če se dobro spomnim v 37. tednu , v MARIBORU neseš ga na Prvomajsko 1 na ZZZV, pri vhodu desno na stekleni linici (tja sem tudi šla iskat pripomočke za odvzem brisa, in nesla h G.) Če je test negativen plačaš manj, če je pozitiven , testirajo na kaj in plačaš več.... odvisno kaj je pozitivno vse. Moj je bil negativen in sem plačala če se prav spomnim 15 €.

pošlji jim e-mail ali pokliči: info@zzv-mb.si, 02 45 00 253.

Lp.

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.10.2013 19:53:25   
Taddy78
Meni ga je 2011 vzela G zaradi ponavljajočih vnetij in je bil pozitiven. Plačala nisem nič, pa tudi nosit nisem nikamor rabla.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?