barbisonrisa -> RE: Stvari za v porodnišnico (2.10.2013 18:05:37)
|
Jaz sem nesla zelo malo stvari. V Postojni dobiš vse, razen za osebno nego (milo, zobna pasta), no, pa copate sem imela svoje. Drugače pa dnevno poskrbijo za vse, od pižame do vložkov, brisače, hlačke, tudi kremico za bradavice ti dajo, če jo rabiš. Moja izkušnja je taka, da je najboljše imeti kar njihove reči, sploh zaradi čišče. Da se ne obremenjuješ, ali boš popacala pižamo ali ne. Ti vsak dan novo prinesejo in brisačo tudi. Za vložke, ko ti jih zmanjka, pa tudi samo rečeš in dobiš. Enako velja za tablete proti bolečinam, če te slučajno prerežejo. Blazinice za dojenje je fajn met, ker ko bo dojenček začel sesat, te bodo bradavice sto na uro bolele in pol še pižama riba [sm=duda.gif]. Za dojenčka napakiraj posebej in naj ti ob izpustu prinesejo (lahko imaš pa seveda že s seboj, da že prej ko sploh pridejo, junaka ali junakinjo oblečeš za odhod). Jaz sem sicer šla iz porodnišnice v istih cunjah, kot sem v njih prišla. Trebuh in boki en cajt ostanejo ;-) Naj bo porod čim krajši in čim manj boleč, bitjece bo pa itak najlepše na tem svetu![sm=bravo.gif]
|
|
|
|