pozdravljeni! Moja zadnja M je bila 30.8...delamo na [sm=duda.gif]..29.9. sem dobila malo rjavega izcedka (vse skupaj skoraj nič), imam zelo napete prsa in špikanje v predelu jajčnikov. Naredila sem že dva testa, ki sta bila negativna..a mislite da je prezgodaj? Je imela še kakšna podoben primer..lp
savanah -> RE: rjavi izcedek (2.10.2013 13:28:46)
odvisno kako dolge cikle imaš ponavadi? veš kdaj imaš O?
kdaj imam O niti sanja se mi ne...je pa problem ja ker imam cikle neredne..od 27-36 dni....bom počakala še par dni, samo me res muči firbec [sm=smiley36.gif]
savanah -> RE: rjavi izcedek (2.10.2013 14:32:15)
še malo počakaj(najbolje da testiraš na dan pričakovane M, vzameš pa najdaljši cikel) vem pa kako je če te matra[sm=smiley36.gif], sem sama ista[sm=smiley36.gif] držim pesti da bo plusek[sm=bravo.gif]
spet jst :) v soboto sem naredila test in sej je pokazala blaga [sm=rozacrtici.gif]...in to po več kot 5minutah kot piše v navodilih..učiri sem ponovila in spet isto....
glede znakov,ki jih imam že kar nekaj časa mislim da sem [sm=nosecka.gif], ker isto se mi je dogajalo v prvi nosečnosti...
savanah -> RE: rjavi izcedek (7.10.2013 13:05:49)
Anonimna, čestitke[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Jaz bi rekla da je to to, črtica je črtica...katere teste pa delaš? Poskusi še digitalni CB, tam nebo nobenega dvoma, ali je črtica ali ne.