mojcaziga -> RE: Kateri avto 2 (30.9.2013 19:29:11)
|
IZVIRNO SPOROČILO: constanca Ampak zenske, ve se pa res dobro spoznate na te zadeve!! Cist sem brez besed. Se slis, a ne?! No, LuLu s Skodo res ni nic narobe. Je super, vse tip in top, samo mati bi radi spremembo!! Zakaj bi menjala moza, ce pa lahko avto:) No, salo na stran. Zdaj se mi zdi so ful popularni tej visji avti, kao ford kuga pa ne vem kaj se....ma ze vsaka firma ma to neki, sam se mi zdi, da so vsi dragi, ful dragi. In jaz se tudi bolj bojim rabljen avto kupit kot denar skoz okno vrzt za novga. Slabe izkusnje nas morda spremenijo v cudake:) No, zdej sam se po parkiriscah gledam pa o cestah in da bi rekla, da je ponudbe prevec:) Bom mal preguglala te modele. Aja, kaj pa ford, te c max al kaj so ze? Ima katera? Aja, sem te razumela, da izbirate "drugi" avto v družini. Vlogo prvega ima pri nas C4 Grand Picasso. Ima prostora več kot dovolj, mala poraba (imamo dizla), super se vozi, tud opreme je dosti. Pogrešam pa drsna vrata, ampak ok, bomo naslednjega izbrali takega [sm=smiley36.gif] lp
|
|
|
|