Otroški spomini (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih

Sporočilo

tinamisa -> Otroški spomini (28.9.2013 20:06:16)

Živijo!

Zanima me, ali poznate kakšno knjigo, v katero se vpisujejo podatki, dogodki, ...., lepijo fotografije za otroke med 3. letom in do šole? Knjiga v stilu dojenčkovih prvih spominov, korakov, ....?

Knjigo od rojstva do tretjega leta smo za hčerko pridno izpolnjevali vse do tretjega rojstnega dneva (malo tudi še sproti kar nekam na konec, kjer naj bi bile sicer risbice), več pa ne moremo. Ker se mi zdi krasen spomin, bi tudi nadaljevala. Priznam pa, da imam za to, da bi kaj podobnega sama naredila, bolj kot ne dve levi roki in premalo domišljije [sm=smiley13.gif]. No, če ne bo šlo drugače, se bomo tudi tega lotili.

Hvala za vsak nasvet,
Tina

Najaa -> RE: Otroški spomini (29.9.2013 8:55:15)

Jaz sem se kar sama lotila. Kupila sem en album, tisti v katerega se lepijo slike in se da tudi pisat v njega. In sem delala po dnevniku, ki smo ga izpolnjevali do 3.leta. Vmes sem dobila še par dugih idej... v glavnem, izpadlo je zelo lepo. [sm=smiley1.gif]

sannndra -> RE: Otroški spomini (5.10.2013 15:02:13)

Jaz tudi podobno delam. Samo da v album, ki ima žepke za vstavljanje slik(navaden) in ima več "memo" prostora. Tam potem pišem, včasih rišem zraven slik. Pa kakšne trakce iz riževega papirja zraven lepim, da še malo popestrim.[sm=smiley36.gif][sm=smiley1.gif]

Stran: [1]