|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   košek ali zibka
24.9.2013 13:50:49   
kokola82
Pozdravljene,

mene pa zanima če ma katera za prodat košek ali zibko za user posted image novorojenčka. Imam posteljico, vendar bi mela še kak košek za u dnevno...

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: košek ali zibka
24.9.2013 14:22:53   
magdalenica
Lip poljčane (v stečaju) odprodaja zelo luštne zibke po (po mojem mnenju) dostopnih cenah. Pokliči in se pozanimaj.

(odgovor članu kokola82)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.9.2013 20:09:27   
Anonimen
Jz sem iz Nemcije prek e-baya narocila Robba posteljico/kosek s peno, kovtrom, posteljnino in baldahinom za 66€, postnina je bila brezplacna ... novo seveda, zapakirano v original embalazi. Noro poceni pa superkjut user posted image

http://www.ebay.de/itm/roba-Stubenbett-2in1-Safari-8951-V84?item=290700270654&cmd=ViewItem&_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D1%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D7975208387696497135#ht_3013wt_1139

(odgovor članu magdalenica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2013 11:46:42   
Ssana
Res je kjut! :) Js dobim zibko od tete, v kateri sta spali dve moji mali sestrični, naredu jo je pa moj deda. :) Čudovita je, ma tist starinski videz..:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?