Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zanositev preko spirale 24.9.2013 19:58:33
|
|
|
|
gaya24
|
Prijateljica je ravno pred dvema mescema rodila... V tretje zanosilas spiralo... In ja, ona pozna se 3 primere in tudi sedaj so ji predlagali mireno, ker ne rizkira vec... Menda se kar pogosto pojavlja, da se spirala sname
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.9.2013 8:49:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: zanositev preko spirale 25.9.2013 12:53:50
|
|
|
|
gaya24
|
Ma pri mireni je pa res mogla met nesreco, ker pr mireni je pa tako kot da bi s tabletkami zanosil, ker vsebuje se hormone in je tudi hormonska zascita kot pri tabletkah in je vec kot 99% zascita, tako da je prijateljica res mela "smolo"
|
|
|
|
RE: zanositev preko spirale 25.9.2013 13:23:29
|
|
|
|
lilic
|
hvala za odgovore! no, jaz imam ta bakreno, ne hormonsko. sem pa včeraj malo brala in sem se kar malo ustrašila. v primeru, če zanosiš moraš takoj odstranit, ker ni raziskan vpliv bakra na plod. včeraj sm na papirju vidla malo roza, vsa srečna, danes pa spet nič. popoldne grem kupit test, ker sem že vsa zmešana.
|
|
|
|
RE: zanositev preko spirale 28.9.2013 19:54:25
|
|
|
|
Polona31
|
Full me zanima kaj je pokazal test???
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?