mimica -> jok jok in jok (14.9.2005 21:36:24)
|
Ja, Cipresa kot da bi sebe poslušala. Te dneve me spremlja samo jok. Jok, če ga nosim, jok, če ga ne nosim, jok preden zaspi, jok, ko se zbudi,... Ne vem, ampak včasih imam občutek, da s tem jokom res kaže samo razvajenost ( pa čeprav sem zagovornik teorije, da dojenčki ne morejo biti razvajeni ). Tudi jaz sem začela tako, da ga nisem dolgo nosila. Prvi mesec ne vem, če sem ga imela več kot pol ure skupaj na rokah. Ko se je najedel, sem ga dala v košaro, tam je malo opazoval in zaspal. Potem je dobil krče in adijo ves trud...Stvari so se spremenile tudi sedaj, ko se zaveda sveta okoli. Je narave, da se hitro naveliča in je takoj jok. Ne vem, ne znam ti dat nasveta, saj sama nisem tip, ki bi otroka pustila, da joka v nedogled.Jaz poskušam tako, da grem okrog z vozičkom ( pa čeprav joče tudi v njem ), saj na koncu v njem vedno zaspi. Tolažim se z mislijo, da bo kmalu minilo ter da joče zato, ker si želi moje bližine ter ker uživa v moji družbi ( pa čeprav joče tudi takrat ). Saj bo minilo !UPAM !
|
|
|
|