SU -> RE: Nosečnost in oddaljenost do službe (24.9.2013 13:39:29)
|
Tudi jaz sem se obe nosečnosti vozila v službo cca. uro in pol v eno smer. In to po lokalnih cestah. Nikoli nisem imela nobene težave (trkam na les!!)... v bistvu sem ZELO uživala, ker res rada vozim... To je bil tisti "samo moj" čas, kjer sem se naposlušala MOJE glasbe, razmišljala sama zase itd. itd. itd. Pri prvi nosečnosti sem večino voženj poslušala CD neke pevke, zraven pela in se nasploh počutila odlično... In ko se je mali rodil, ga je neznansko umirila ravno ta glasba, ki sem jo poslušala med vožnjo... naključje? mislim, da ne. Želim povedati, da, če ni kakšnih posebnih težav med nosečnostjo, da se lahko voziš tudi uro ali več v službo... posebej, če ti vožnja ni stresna, če uživaš v vožnji... Edino kar je... bolj proti koncu nosečnosti je bilo malce "fizično nerodno" vozit... Tko... malce okorno sem se počutila...[sm=smiley36.gif] Če pa imaš težave v nosečnosti, imaš pa potem itak tudi druge omejitve, za kar pa vnaprej ne moreš vedeti... Pa ne odlašaj preveč, ker ti bo žal, če si zakladek res želita.
|
|
|
|