SU -> RE: koliko časa (24.9.2013 13:26:11)
|
Midva sva bila pred otročkom skupaj 10 let... ene 3 leta pa skupaj preseljena... Otročka prej nisva imela, ker sva bila še premlada (še Sr.šola pa faks, služba)... Ko sva se preselila skupaj, sva želela še mal žurat... tko brez takih "resnih skrbi", zato sva še malce počakala... Ampak, ko pa sva dobila malo štručko, sem rekla, če bi vedela kako fino je, da bi jo imela kakšni 2 leti prej... Mislim, da je bistveno to, da imaš službo, kolikor toliko urejeno "okolje", da je "varno" za otroka-možnosti ga imet-kar pa sama s partnerjem ocenita. Kako dolgo sta skupaj ni ravno vzrok, da otroka ne bi še imela... to bosta tudi sama ocenila... Tudi jaz imam prijatelje, ki imajo 100 in 1 različno izkušnjo... kolegica je bila 8 let z moškim... pa sta šla narazen, ker so se križale želje glede otroka, stanovanja itd. Potem je našla novega in v pol leta sta se poročila, v naslednje pol leta zanosila in še zdaj sta skupaj, z dvema prelepima princeskama! Tako, da ...premisli... čas trajanja veze ni ravno eden izmed bistvenih dejavnikov... Vsaj meni se tako zdi.
|
|
|
|