ronja -> RE: Varanje (4.10.2013 10:19:15)
|
Če se zaljubi in dopisuje, se dobiva in zaupno pogovarja s "sodelavko", želi da bi jo stisnil k sebi in poljubil ali celo jo, pa pri tem ne misli na spolnost niti se dotik nežnost ne razvije v spolnost, ne bi imela za varanje? Zanimivo. Kdo je pa to napisal? Vprašala je za aktivnosti spolne narave in te bi imela za varanje. Nisem rekla, da drugega pa ne, nimam pojma, od kod si to potegnil. Ne zahtevam pa, da ne bi nikoli pomislil, da ima druga dobro rit, recimo;). Ker to pomislim celo jaz, pa ne bi spala z njo;). Če bi si želel sodelavko nežno stisnit k sebi, pa mislim, da bi imela večje probleme od misli na varanje in bi me tisto zadaj bolj skrbelo kot misel na sodelavko. Če si želiš nekoga poljubit, je zame to spolna aktivnnost, razen polupčkat, kot otroke ali prijateje na lička, tisto ni poljub, je poljupček. Poleg tega poznam svojega lubija in vem, da se mu ne bi pasalo nežno stiskat z žensko, ki mu ne bi bila spolno privlačna;). Tako da po definiciji so nežnosti spolne narave, čeprav ne vodijo v seks. Sama sem malo drugačna, pa vseeno vem, kje je pri meni meja in ve tudi on:).
|
|
|
|