Peachess -> RE: Kako najti polbrata? (23.9.2013 12:07:15)
|
Tashq Tako je. Vem, samo ime in priimek svojega dedka. Se mi zdi, da je zakonski ja, sem 99% da je. O zapuščinski vem od sestre od moje pra babice, ker je mojo babico peljala takrat gor na zapuščinsko razpravo, se pa ne spomni v kerem kraju je bila (ker ima že več kot 70 let). Moja babica je rekla, da teh papirjev nima. Tako, da nevem, ali jih res nima, ali pa se dela da jih nima. Hmmm.. mozno da je mama od dedka že živa, samo ima tam nekje okrog 90 let po mojih grobih izracunih. Tudi moj stric in njegova mama sta bila dediča ampak sta se tudi onadva odpovedala do smrti te pra babice. Moja babica se je odpovedala in mama od mojega strica tudi, zato da lahko ta pra babica živi v hiši do njene smrti. Petea Sem mislila na RKS (Rdeci kriz Slovenije), ampak sem se zatipkala. :D Drugače pa sem že vprašala na Rdečem križu in njihov odgovor je bil, da teh padatkov ne smejo izdati, ker ne gre za ločitev sorodnikov zaradi vojne in podobnih zadev. V imeniku mi najde samo 5 oseb in sem že vse kontaktirala po telefonu ampak brez rezultatov. Preko lokalnih časopisov pa tudi nevem če bi uspelo, saj ne poznam kraja smrti dedka. Vse kar vem je da je štajerska regija. Najbolj me ovira to, da ne poznam kraja :S :/
|
|
|
|