Tejči -> RE: Septembrcki 2013 (28.11.2013 10:37:58)
|
Hej mamike, jaz sem pa lep čas čekirala, pa ni nobena nič napisala, potem ko pa nisem več, pa evo..imam kaj za prebrat[sm=smiley1.gif] Midve se še tudi samo dojima, mlekeca za izvoz, kljub vsem mojim težavam. Še zdaj (že dober mesec) ponoči prav ne spim od bolečin, a sem trmasta, nočem injekcij, mi je pupika v tem trenutku najpomembnejša, da le lahko ziza[sm=smiley1.gif] Je pa prava zaspankica, čisto po mami - zvečer ob 20.00 zaspi, potem se zbudi med 4.00-6.00, popapca in dalje spi do 8.00-9.00 in potem se spet napapca in spi še do kakih 11.-12.00. Takrat se preoblečeva iz pižamice v dnevna oblačila, umijema obrazeka, gre spet papat in potem šibnema na sprehod - tudi midve ne vidiva ovire v vremenu[sm=smiley1.gif] V vozičku ponavadi spi, ali pa gleda svoje živalice (sem ji obesila, da ji ni dolgčas). Popoldan pa je tudi kakšni 2 urci potem pokonci, potem 15 minut drema, pa 15 minut auf itd... Hitro postane zaspana in potem bognedaj, da jo gnjavimo, pa nosimo, jo moram obvezno odložit v ležalnik ali na sedežno, da oddrema [sm=smiley1.gif] Ko je budna pa jo dam na igralno podlogo, da se uči kravice past (še jih ne obvlada čisto, a napreduje), pa različne igračke opazuje in jih že poskuša prijet, a ji redko uspe. Tudi mi je ne bomo cepili proti rotavirusu, le obvezna cepljenja. Meni lasje nič ne odpadajo, mi niti v nosečnosti niso..le novi mi full poganjajo, tako da imam full goste, tako kot ponavadi[sm=smiley1.gif] Tako, naj bo to zaenkrat vse...lepo se imejte[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|