ronja -> RE: še enkrat uvajanje? (18.9.2013 12:47:30)
|
Jaz ne vem, zakaj se otroke obravnava kot ene robotke, ki morajo čim prej spoznat red in urnik in blablabla. Vprašaj se, kako bi bilo tebi lažje v popolnoma tujem okolju, z uvajanjem ali brez. Joj, to gre tudi meni na živce! od otrok se pričakuje, da bojo pa vedno kar skočili, kakor si bomo mi zmislili. In ajoj, če se slučajno zbunijo... Ja, hudiča, saj se mi tudi! "vse plane si mi podrl!" "drugič prej povej!" itd... otrok pa te pravice nima in mora kar slepo sledit... Sva enkrat zakačili z mami, ker si ona zmišljuje na vrat na nos in potem so se enkrat mali uprli in niso hoteli it in potem vsa užaljena. Sem rekla, da pač mora prej povedat, da oni tudi niso roboti. Morajo vedet, kdo pride ponje v vrtec, itd... Še ena cvetka: ker sem delala polovični čas in sem se lahko zmenila, da sem bila večinoma 1 dan doma, so mi vsi pametovali, da to pa ni ok, ker potem otroci nimajo ritma, čeprav smo vedno ostajali doma samo petke[sm=jezicek.gif] - 5:2 je ritem, 4:3 pa ni ritem[sm=smiley36.gif], za crknit smešno! Slišala negodovanje iz več koncev, kako to ni ritem[sm=smiley36.gif].
|
|
|
|