digital clearblue (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anonimen -> digital clearblue (17.9.2013 13:04:30)

Zanima me ali ste ta test naredile pred izostankom menstruacije ali sta počakale do prvega dneva izostanka?
Piše namreč, da ta test že prej zazna količino hormona.

Meni je danes 4 dni pred predvideno menstruacijo pokazal -, je to realno?

savanah -> RE: digital clearblue (17.9.2013 14:40:37)

Pozdravljena,

seveda je realno. "Jajčece potrebuje 7 dni za vgnezdenje v maternici (takrat se HCG, šele začne izločati), nadaljnjih 7 dni pa je potrebnih, da hormon doseže dovolj visoko koncentracijo za določitev. Clearblue ima občutljivost 50mIU hCG. se pravi da skoraj ni možno da bi pokazal nosečnost. First sign mislim da 25mIU, baby check mini pa mislim da celo 10 mIU, tako da bi mogoče probala s katerim drugim? ali pa počakaj še nekaj dni pa bo za sigurno.

držim pesti, da se izteče tako kot želiš[sm=pikapoka2.gif]

Anonimen -> RE: digital clearblue (18.9.2013 11:41:18)

Hvala :))

upam da zagledam plus

savanah -> RE: digital clearblue (19.9.2013 10:04:27)

no kako kaže?[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] se je plusek že prikazal? držim pesti!

Anonimen -> RE: digital clearblue (19.9.2013 11:19:15)

Nisem še poskušala in ugotovila, da sem imela ovulacijo šele enkrat med 6.9. in 11.9.
Pomoje bom tet ponovila v ponedejek in poročam :)). Sem pa kar nevčakana.
Si ti nosečka?

hvala

savanah -> RE: digital clearblue (19.9.2013 11:29:41)

Verjamem da si nevčakana, poznam to[sm=smiley36.gif]. no pa saj bo ponedeljek hitro tu[sm=smiley1.gif]
Ne na žalost še nisem nosečka, upam pa da mi ta mesec uspe.

banana_ana -> RE: digital clearblue (19.9.2013 11:39:17)

jaz sem First sing delala en dan pred izostankom M, zjutraj sem ga naredila in je bila rahla črtica, vendar vidna brez očal [sm=smiley36.gif] Isti dan zvečer sem naredila še CB navaden in je bil tak lep lep plus.

Jaz ti priporočam, da počakaš, do dneva oz. dan prej...

pa seveda močno držim pesti!!

Anonimen -> RE: digital clearblue (19.9.2013 11:50:49)

Hvala za vzpodbudo

Savnah kdaj pa ti delaš test? Upam da ti uspe.
Midva sva šele v prvem krogu ampak sem tako neučakana.
Imava pa doma že 11 mesečnega korenjaka in ker nimam službe sva se odločila še za enega otročka (ki bi ga itak imela če ne sedaj pa kasneje, ali pa tudi še dva :)

savanah -> RE: digital clearblue (19.9.2013 13:25:05)

Kot je rekla banana ana, počakaj do dneva izostanka M, čeprav vem da je težko. Nekaterim pa pokaže že dosti prej, veliko je takih ki jim je pokazalo tudi 3 dni pred izostankom.

Uf do mojega testa je še daleč[sm=smiley36.gif], sedaj čakam O se pravi čez dobrih 14 dni[sm=zmeden.gif]dolgaaa[sm=smiley36.gif]

Zamima -> RE: digital clearblue (20.9.2013 10:37:46)

jaz sem ga zdaj v drugo nardila 3-4 dni pred predvideno M, pa je pokazal pravilno. [sm=smiley1.gif]

Anonimen -> RE: digital clearblue (20.9.2013 17:31:45)

Jaz sem ga danes delala. Zjutraj mi je baby check mini pokazal rahel [sm=rozacrtici.gif], potem sem šibala še po CB digital in je pokazal - . Ful sem žalostna [sm=smiley13.gif], sicer je še 3 dni do M; ampak vseeno, bom test ponovila jutri.

Čukica -> RE: digital clearblue (20.9.2013 18:14:52)

Iskreno ne razumem, zakaj želiš po vsej sili + na CB digital, ki je manj občutljiv in ga jaz ne bi delala pred 1T po izostanku M.
ČE ti je baby check, ki je 5x bolj občutljiv pokazal [sm=rozacrtici.gif] je to to. OZ potrdi še jutri enako z baby check (da izključiš lažno poz. Zaradi fuč testa). ČE imaš pa preveč denarja pa seveda lahko še cel teden ponavljaš CB digitalne po večkrat na dan. KAr pa ti razen tanjšanja denarnice in negativnih občutkov ob - ne bo nič prineslo.

Čukica -> RE: digital clearblue (20.9.2013 18:15:39)

Iskreno ne razumem, zakaj želiš po vsej sili + na CB digital, ki je manj občutljiv in ga jaz ne bi delala pred 1T po izostanku M.
ČE ti je baby check, ki je 5x bolj občutljiv pokazal [sm=rozacrtici.gif] je to to. OZ potrdi še jutri enako z baby check (da izključiš lažno poz. Zaradi fuč testa). ČE imaš pa preveč denarja pa seveda lahko še cel teden ponavljaš CB digitalne po večkrat na dan. KAr pa ti razen tanjšanja denarnice in negativnih občutkov ob - ne bo nič prineslo.

astrid1 -> RE: digital clearblue (21.9.2013 11:59:02)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz sem ga danes delala. Zjutraj mi je baby check mini pokazal rahel [sm=rozacrtici.gif], potem sem šibala še po CB digital in je pokazal - . Ful sem žalostna [sm=smiley13.gif], sicer je še 3 dni do M; ampak vseeno, bom test ponovila jutri.

Daj, počakaj še par dni, da ti izostane. Tako pa se samo in zgolj psihiraš. Malo potrpljenja! Če si noseča, ti tisti plus ne bo nikamor ušel.

Anonimen -> RE: digital clearblue (23.9.2013 9:58:50)

Evo danes zjutraj sem hotela narediti test in je prišla menstruacija.
Malo sem žalostna, bo pa drugič :)))

Vsem želim ene vlike pluske!!!

Metuljčica 2013 -> RE: digital clearblue (23.9.2013 10:31:15)

IZVIRNO SPOROČILO: Čukica

.

ni ravno tak, jaz sem ga delala pred izostankom (saj tudi piše, da je zanesljiv že nekaj dni pred izostankom M) in mi je pokazal pravilno +. zdaj sem v 31.t. Je pa res, da je možnost kasnejše zanositve in pač ne pokaže tak zgodaj. En dan prej mi je pa Seratec iz lekarne pokazal sicer bledi a vidni [sm=rozacrtici.gif]. Tudi pred izostankom.

Čukica -> RE: digital clearblue (25.9.2013 12:56:19)

Ja, sej nisem rekla da ti prejne more pokazat. Seveda lahko tako kot zanpsis "kasneje" , zanosis tudi "prej" in je takrat konc hormonov ze dovolj visoka da ga zazna. Vse je odvisno kako si racunas menstruacijo oz kdajnaj bi prisla. Zenske si ponavadina nekem povprecni dolzini cikla racunajo, kdaj bi lahko prisla naslednja m. Kar pa ni nujno tocno. Lahko pride prej,ali kasneje. Vse je odvisno od tegA kdaj je bila O in koliko traja tvoja lutealna faza. Itak, da ce se ti podaljsa cikel, mislis da bi m ze morala prit...v resnici p si komaj mela o in takrat ti test ne bo nic pokazal. Po tvojih izracunih ti pa m kao zamuja. Ce si meris t in je tvoja lutelna faza kratka, pricakujes m recimo 11dni po o. Tudi takrat, ceprav tebi zaostaja, se ni nujno da ti bo pokazalo nosecnost, ceprav recimo da je. Tako da tole neki na povprecno pisat, je brez veze. Nobenih podatkov nMrec nisi dala koliko je bilo odtvoje o ko si delala test. Kar pa se vedno ne spremeni dejstva o tem da je test ki zazna 10, bolj obcutljiv od testa ki zazna 50. Seveda pa tu govorimo occa 3dni razlike, tako da je res brez veze delat studij,pocakas dlje in naredis se s tebi najbolj priljubljenim testom:)

Stran: [1]