Anonimen -> RE: ko partnerju nisi več všeč (4.12.2013 23:54:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: notkar Draga prva anonimna! To, da mora dajati pobudo vedno moški, je tudi zame nesprejemljivo. Tudi tako, da npr, rečeš, ali bomo danes kaj seksali, ne gre. Tudi mene bi to odvrnilo od seksa. Ženske znate zapeljevati drugače. Meni žena npr. že z obnašanjem v kuhinji pove, da si me želi. Nadaljujem pa seveda jaz. Velikokrat sem razmišljal o tem, koliko se moramo naučiti za opravljanje poklica, ki ga potem opravljamo celo delovno dobo (40 let), v zakonu smo velikokrat še dalj časa (tudi 50 in več let), pa se za skupno življenje bore malo ali skoraj nič ne pripravimo. Če je še čas, in se ni zgodilo to, kar je napisala druga anonimna, potem ti priporočam, da prebereš priročnik avtorice Lou Paget Popolna ljubimka. Zvedela boš marsikaj zanimivega in uporabnega. Upam, da ti bo kaj pomagalo. Lep pozdrav od Notkarja. prva anonimna tu: hvala bom prebrala, ker je blo dobro samo prvih 14 dni, sedaj pa spet vse po starem! SVa v taki confortzone, ko nama ni nič treba inse potem ne potrudiva en za drugega, to je pa narobe! RES HVALA ZA VSE KOMENTARJE!! Želim, da nama uspe in sem se za to pripravljena naučit tut kaj novega!
|
|
|
|