SY HYPOTONICUM (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

sminc -> SY HYPOTONICUM (14.9.2005 19:25:41)

Punce pomagajte prosim. Moj mali je blago hipotoničen. Danes sva imela prvič fizioterapijo.Full informacij, vaj...pol sem jih pozabila in vidimo se cez 2 tedna. Ima katera kake izkušnje s tem? Kako dolgo ste hodile na vaje, kaj to pomeni za njegov razvoj, bo bolj počasen...? Fiz. mi je rekel da je tak karakter bolj "len".Hvaležna bi bila za vsako informacijo.

Rozinca -> SY HYPOTONICUM (14.9.2005 19:33:45)

Smic nič se ne sekiraj. Tudi naš dečko je bil hipotoničen, pa je sedaj pri sedmih mes. ze pravi kaveljc.

m_m -> SY HYPOTONICUM (14.9.2005 21:58:18)

Oj, velkambek

Upam, da se bo porihtalo. Ma ne, VEM da se bo

Anonimen -> SY HYPOTONICUM (15.9.2005 9:21:04)

Saj bo, čeprav se to zdaj tako je*ivetrsko sliši, ampak bo res. Naš je bil hipertoničen, bil pravim zato, ker ni več. Pomagala je fizioterapija, domače vaje, najbolj pa razvoj. Zdaj se v bistvu borim za to, da izpade še vedno hipetroničen, da na podlagi tega dosežem podaljšanje porodniške.
Glede nftp pa nasvet, prosi fizioterapevtko, če lahko terapijo posnameš s kamero. Tako ti lahko v tistih 45 minutah pokaže in razloži veliko vaj, ki jih potem doma pogledaš v miru in upoštevaš vsa navodila. Ker ni vseeno, kako vajo izvajaš, kje primeš, kam povlečeš. Jaz sem si tako zelo pomagala. Ker če ne je bilo vse skupaj ena zbrka, do doma sem pozabila vse, posebej pa finese prijemov.

Stran: [1]