pathra -> RE: IMN (13.9.2013 11:57:46)
|
Leta 2011 sem imela IMN, laparoskopija, odvzeli jajcevod. Ko imaš operacijo ti pogledajo če je drugi v redu (od zunaj).. jaz sem imela desnega vijugastega in dolgega+zarastline, drugi pa je od zunaj bil BP. Počakala sem 2 menstruaciji in ponovno poskusila. Kljub temu da sem bila cela panična, če bom lahko zanosila, ker z enim jajcevodom imaš pač manj možnosti (čeprav naj bi "lovil" na obe strani - razen če ni nekih ovir oz zarastlin okoli) in seveda skrbelo me je če se bo ponovilo. Zanosila sem v prvo ko smo probali in februarja 2012 dobila punčko, zdej sem pa v drugo oz v tretje noseča, rok imam aprila 2014, spet je ratalo takoj ko smo probali in je prav tako pršlo vse normalno v maternico. Torej odgovor: jaz sem imela srečo da sem imela samo en jajcevod problematičen, zanosila sem takoj v prvem poskusu, začeli pa smo po dveh menstruacijah (konec februarja sem imela operacijo, potem sem počakala do druge M - ta je bila konec marca, en mesec po operaciji in konec aprila, maja pa sem bila že noseča). Srečno [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|