Anonimen -> Agresivnost otrok v vrtcu (14.9.2005 21:33:17)
|
Ja, na žalost, tako je. Pri Tiborju so bili lansko leto taka fletna skupinica, sami mucki. Skozi so se objemali in vse, kar so delali, so delali počasi. Prav luštno hecni so bili. Še popoldne, če smo se kje srečali, so stekli eden proti drugemu in se objeli. Kot kakšni mali telebajski so se mi zdeli.
Letos pa je stvar bistveno drugačna. Skupino so razbili, mlajše (po mesecih, ne letnikih) so dali k mlajšim, jedro skuopine pa je dobilo kar precej skoraj eno leto starejših in to predvsem fantov. In že se gremo doma **** materne in kako bo nekomu odbil glavo, da bo umrl, in podobno. Pa Spidermena sta z Jakom itd. Ampak če slipim kakšno pičko materno, rečem z mirnim glasom "kaj si rekel" in noče ponovit. Ve, da ni v redu. Tisto z odrezano glavo je pa resno mislil. Ker mi je danes, ko sva šla mimo Odijinega (psičkinega) groba, rekel: Odi pa nima glave. Ker je umrla. Seveda je sledila razlaga. Dobro, da jo je videl poginulo in se je spomnil, da je res imela glavo.
Mi je prav žal, da niso tiste lanske skupinice pustili skupaj. Me prav zanima, kako bi bilo, kdo bi potem prinesel take izraze, če sploh kdo.
|
|
|
|