Anonimen -> Pred petimi leti ... (11.9.2013 9:18:02)
|
Najprej ... se opravičujem, ker sem temo dala pod spolnost - vem, da ne paše sem, a sem hotela biti anonimna. Včeraj sem našla sprintane zapise iz tega foruma. Bilo je pred 5 leti. Bila sem čisto na tleh. Na koncu faksa, ki sem ga mrzila v dno duše, še nekaj izpitov za naredit in diplomo. Bila sem v razmerju z fantom, ki me ni niti najmanj spoštoval, kaj šele podpiral pri mojem trudu, da iz svojega življenja naredim karkoli. Bila sem brez statusa, brez službe, živela pri starših in bila sem čisto obupana. Zdelo se mi je, da se iz tega ne bom mogla nikoli izkopati. in veliko In sem v svojem obupu pojamrala na forum in ste mi dale veliko koristnih nasvetov in vzpodbudo za naprej. Vem, da veliko takratnih akterjev ni več na forumu, nekateri pa ste še. Hvala vsem, tudi tistim, ki tega ne boste nikoli prebrali. Uspelo mi je. Najprej se prekopat do diplome, do prve službe (ki sem je sicer bila zelo vesela, a sem v njej grozno trpela). V tem času sem naredilaprekvalifikacijo za poklic, ki sem si ga res želela že zelo dolgo. Septembra sem začela delati v svoji sanjski službi. Ki je čisto mimo tega kar sem študirala. Hvala še enkrat.
|
|
|
|