Poka -> RE: IVF/ICSI september/oktober 2013 (30.10.2013 10:19:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: monsy mickybap transfer 5.dan je čisto normalno,...ne sekiraj se, oni že vejo. Tud jaz sem ga imela 5.dan po punkciji. Veste kaj mene zanima,...zakaj nas, če ne pride do transferja, ne obvestijo prej, da niti ne hodimo gor brezveze? To se mi res ne zdi najbol logično [sm=zmeden.gif] Jaz če bi zvedela da ne bo T, po moje bi se zjokala ko dež tam,... Tejchy25 čestitke iz srca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![sm=bravo.gif] [sm=smiley36.gif] Meni ko je povedala zdravnica, da ne bom imela transferja, mi je to tako obzirno in sočurno povedala, da mi je bilo smešno. Namreč punkcija je bila tako boleča, da sem si misla, samo da je konec in sem dejansko pozabila, zakaj sem prišla tja. V galvi sem imela, da je to samo en poseg, ne pa zaradi česa. Mene je v tistem trenutnki samo zanimalo, a bom mogla zdaj na to punkcijo še enkrat ali mi bodo potem vstavili zamrznjenčke. In ko je rekla, da mi bodo zamrznjenčke, sem si oddahnila in sem ji rekla, da sej je v redu. Ni mi sam všeč, da ti potem vstavijo 2, ker ne želim dvojčkov. Nekje sem prebrala, da ko zamrzujejo zarodke, da zamrznejo po dva skupaj in da ti zato tudi dva vstavijo, no, če imaš dva. To pa zardi tega, ker nimajo menda dovolj prostora oziroma nekek organizacijske težave. Ne me za besedo držat, to sem prebrala nekje na netu, upam,d a so samo govorice. Glede na to, kaj sem sama enkrat doživela tamna hodniku in kaj sem slišala, pa raje ne bom o tem, bi pa rekla, da je lahko marsikaj res. Vprašala bom pa sosedo, ki je zdravnica na kliničnem, če karkoli ve. Glede na njene besede, da dejansko zdravniki ko pridejo s faksa, nič ne znajo, ne po svoji krivdi, ampak ker se nimajo več od koga naučit, te je včasih lahko kar strah. No ja, jaz imam mlado zdravnico in imam oblutek, da je zelo strokovna in ji zaupam, imam dobre izkušnej na splošno.
|
|
|
|