ronja
|
Ronja, ti si svetla izjema......tebi tudi, če bi manipulacija ratala, bi se lubiju opravičila, še preden bi on pogruntal... Ti mene zaj* , ampak se je verjetno res že kdaj zgodilo . Ne, resno - a ni smotan občutek, če nekdo naredi nekaj, kar si si želel/a, ampak mu to v resnici ni fajn - je tisti grenek priokus... Ne vem, lubi si včasih ni želel bit takooo dolgo na morju kot jaz (to si redki, jaz bi bila skoz na morju;), vem, da bi šel zame, ampak potem to ni to... Lahko pa naredim tam tako, da mu je všeč, pa da ma vmes svoj teden, ko gre v gore, pa sva oba happy in komaj čaka, da pride nazaj - potem je meni fajn, ker vem, da si je to res želel. Če bi bil pa tam zato, ker znam boljše pričat in pač nima dobrega protiargumenta, bi se pa slabo počutila. Tudi če on ne bi pogruntal. Ker je res ful prijazno bitje in takoj vsem ustreže, če le lahko. In mi je šlo na živce, da je bil takoj za nekaj, če bi mu bilo drugače bolj všeč (pri vseh, ne samo pri meni, samo mene je motilo pač pri meni). Pa sam ni vedel, ker je bil pač navajen tako, meni je bilo pa štorasto, ker sem morala iskat različne ideje, s katerimi bi se z vsemi strinjal, dokler nisem našla ene, pri kateri je bil vidno bolj zadovoljen . Potem sem našla ful izi taktiko - da se ne zmeniva takoj, da ma čas premislit, kaj bi mu odgovarjalo, zdaj pa gre to že spontano. Samo vem, da mi je bil ful zoprn občutek, če je rekel, ja, ok, seveda, pa sem čutila, da mu ni ok. In sem ga vprašala, kako bi mu bilo boljše: ne, tako je super. Potem ko sem našla drugo (tretjo...) varianto, pa je ves zažarel, ja, tooo, to ej pa še ful boljše. Sem ga vprašala, zakaj ni takoj rekel: ja, če se pa nisem spomnil... No, zaradi tega smotanega občutka mi je res nepredstavljivo, da bi to delala nalašč... Mislim, saj nisem nora, da bom sama sebi in njemu delala take situacije... Lili sigurno ne bo zraven....lili je tako egoistična, da hoče še celo dedca celega zase... Ja, no, saj verjetno bi več dedcev prišlo in bi bil več kot en samo zate;). Sicer te pa razumem;).