Čukica -> RE: Eno kratko vprašanje... (4.9.2013 13:43:59)
|
"K Slovencu pride dobra vila in mu reče: Izpolnim ti 1 željo. S tem, da kar koli si boš zaželel (kravo, hišo, avto), se bo sosedu to podvojilo. In Slovenec reče: Te pa naj mi krava crkne, da bota sosedu 2!" Veš magdalenica jaz mislim da pod to temo gre samo še za to:) Ker ne glede na to, da sem napisala da mi OD sploh ne prejemamo in da JAZ 2/3 obroka lizinga pokrijem z denarjem ki ga PRIŠPARAM NA RAČUN MANJŠE PORABE IN DEAZELEKA NAMESTO BENCINEKA, se babe še vedno zabavajo dalje na račun plačevanja obroka iz OD...pa razumi zdej to.[sm=jezicek.gif] In ja, včasih se je treba tudi na vaš nivo debate spustit, sej ste same rekle - TO JE FORUM. Cene: navadna opel astra bencin s 5 vrati stane okoli 17000 (lahko preverite). Tako da to, da sem jaz dala za novega karavana, dizel, s porabo (ki jo imam jaz, na reklamah je manjša) 4,7 15000, se mi ne zdi veliko - če gledaš cene karavanov. Res toplo priporočam, da si jih pogledate. Cena renault scenik je čez 20000. Pa razlika med 19000 za bmw na akciji v omejeni zalogi in 15000 za karavan, je meni veliko, sorry. Na akcijske cene iz iskušenj se ne da baš pogajat, na redne cene pa do nekje max 1500.
|
|
|
|