jutri... (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

m_o_i -> jutri... (1.9.2013 18:37:43)

...gremo v vrtec. ponovno po skoraj letu in pol.
pa ve, vasi zakladki-kaj vas caka jutri!?[sm=bravo.gif]

Klarita -> RE: jutri... (1.9.2013 18:53:22)

naš starejši pa je prvi čiček, tadrugi pa v vrtec nazaj... [sm=bravo.gif]

Shorty_ -> RE: jutri... (1.9.2013 19:04:56)

naša komaj čaka jutrišnji dan, je že v postelji, ampak bo pomoje malo trajalo da zaspi. Gre pa v drugi razred[sm=bravo.gif]

aprilčica07 -> RE: jutri... (1.9.2013 19:17:11)

Ta večji gre jutri prvič v šolo [sm=bravo.gif], mala pa po dveh mesecih in pol spet v vrtec.[sm=smiley1.gif]

mojcaziga -> RE: jutri... (1.9.2013 19:21:36)

Naš gre v 6. razred in ne, nič kaj se pretirano ne veseli [sm=smiley36.gif]

Prijateljev ni kaj pogrešal, ker so se videli skoraj vsak dan, poleg tega se je lahko neovirano posvečal treningom nogometa..... zdaj pa bo vse podrejeno šoli in šolskemu delu.

No, saj panika je samo prvi teden, potem pa pade noter [sm=jezicek.gif]

Lp

Tippi -> RE: jutri... (1.9.2013 19:27:02)

mi s starejšimi mulci, se lahko kar malo slabo počutimo, ker nas nisi omenila v uvodnem postu [sm=smiley36.gif]

ok, mal heca [sm=smiley36.gif]

moj zakladek [sm=jezicek.gif]gre jutri v šolo, tako kot že zadnjih 10 let [sm=smiley20.gif]

šole se ne veseli, itak, se pa veseli vrstnikov!

Melia -> RE: jutri... (1.9.2013 20:16:58)

Jutri prvič v vrtec....star je 3 leta in 3 mesece in sedaj gre prvič v vrtec....

Joooj, mislim, da mu ni nič kaj jasno.... jaz pa ko se spomnim da gre mi je kr hudo....

Kako se ve spopadate s tem oz. kako ste se ko so vaši zakladki prvič zakorakali v vrtec? Je bilo hudo? Komu bolj...vam kot staršem ali ta malim?

Lp, pa držte pesti da bo vredu sprejel vrtec.

petea -> RE: jutri... (1.9.2013 20:20:28)

mislim, da starši veliko bolj travmiramo kot otroci

LuLu -> RE: jutri... (1.9.2013 20:40:28)

IZVIRNO SPOROČILO: petea

da

nusi -> RE: jutri... (1.9.2013 20:49:42)

tastarejši je bil itak v vrtcu že cel avgust, tamali gre pa jutri prvič [sm=smiley10.gif]. Mal me je strah kako bo, ampak vem, da se bo slej ko prej sprijaznil in navadil, tako kot taprvi, upam samo, da čimprej in s čim manj joka in bolezni [sm=smiley20.gif]

liliana -> RE: jutri... (1.9.2013 20:55:12)

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: petea

da

Aha.....[sm=smiley1.gif]

patrino -> RE: jutri... (1.9.2013 21:07:18)

Mi gremo v šolo na kvadrat in enkrat v vrtec [sm=jezicek.gif]...Šolarja že malo pogrešata vrstnike, mali vrtca niti ne. Še najmanj pa vse skupaj pogrešava midva. Vse te šolske obveznosti in malo več reda v vsakdanu nama nič kaj ne diši. S tem mislim jutranje vstajanje, domače naloge, razvažanje dece po interesnih dejavnostih...Malo bo trajalo da pridemo spet na red. K sreči kakšen teden pred začetkom začneva zadevo riniti v kolesnice tako kot je treba , tako da so sedajle že vsi v listju in že sanjajo . Eh, če je treba , je pač treba.

Vsem tistim, ki se na vrtičkarsko ali šolsko pot jutri z otrokom podajate prvič, želim en čudovit nepozaben dan.

m_o_i -> RE: jutri... (2.9.2013 7:40:49)

no, moram priznati, da sem res-nenamenoma!-v uvodnem postu izpustila tavelike zaklade [sm=smiley36.gif] res pozabim, da so nekatere tu gor mame ze tavelkim zlatim skrinjam[sm=smiley9.gif]

prejsnji cetrtek sm sla na uvodni sestanek v v vrtec in mulc je ze v avtu zacel jokat (v nacrtu je bil samo vstop v v vrtec, pozdraviti vzgojiteljico in pomocnico, potem pa naprej z atijem). nikakor ga nisem umirila, potem je tulil v igralnici, da ne gre ven[sm=smiley36.gif][sm=zmeden.gif] (mogoce zato, ker sem jaz tam ostala).
danes bo slo zares: vsak "nov" ima po eno uro uvajanja tj. eno uro bom zraven v igralnici, na osnovi te ene ure se dogovorimo za jutri kako in kaj.

drugace pa ze dva meseca govoriva o vrtcu, kako bo bedarije lahko zganjal ne da bi mama vidla(nise se omenila, da je za to tam vzgojiteljica[sm=smiley8.gif]), risal, igral nogomet, plezal po toboganih bla bla. v teoriji je vse super, praksa pa-jep, solze bodo, vem.

srecno vsem mamicam, ockom, zakladkom in zaaakladom[sm=smiley36.gif]

ronja -> RE: jutri... (2.9.2013 14:13:42)

pri nas ni noben traumiral (vsaj ne zaradi šole, mamo drugih problemov dovolj za traumirat[sm=jezicek.gif]), šole se pa res veseli (jaz malo manj, ker bo en kup norenja zjutraj in popoldne, dokler se ne preselimo), ampak nje zaenkrat še ni nič minilo, šibala je gor taprva, ni mela nobenih problemov, mene pa tudi niso kake solze oblivale, v bistvu sva bila samo ponosna nanjo:). Je pa ganljivo, to pa[sm=smiley1.gif]. Cuker moj mali:).

Šli sva sami v slaščičarno na ježka in sladoled, popoldne gremo ap vsi skup na izlet po njeni izbiri. In kosilo si lahko izbere, oči bo vesel, zbrala je lazanjo[sm=smiley36.gif].

LuLu -> RE: jutri... (2.9.2013 19:17:57)

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

oči bo vesel,

Oči? Misliš stari ata? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Kaj se je pa z lubijem zgodilo? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

LuLu -> RE: jutri... (2.9.2013 19:19:24)

Drugače pa pri nas tudi brez traum. Sine zadovoljen prvošolček [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

m_o_i -> RE: jutri... (2.9.2013 20:00:35)

pri nas tudi ni bilo solz...ne se[sm=smiley36.gif], ker sta mami in ati tudi uzivala eno uro v vrtcu spet.
jutri naju (mene in sineta) cakata se cca. dve skupni uri v vrtcu, potem v sredo pa-solze.

ah ja, ce le ne bo cesa hujsega[sm=smiley8.gif]

Stran: [1]