m_o_i -> RE: jutri... (2.9.2013 7:40:49)
|
no, moram priznati, da sem res-nenamenoma!-v uvodnem postu izpustila tavelike zaklade [sm=smiley36.gif] res pozabim, da so nekatere tu gor mame ze tavelkim zlatim skrinjam[sm=smiley9.gif] prejsnji cetrtek sm sla na uvodni sestanek v v vrtec in mulc je ze v avtu zacel jokat (v nacrtu je bil samo vstop v v vrtec, pozdraviti vzgojiteljico in pomocnico, potem pa naprej z atijem). nikakor ga nisem umirila, potem je tulil v igralnici, da ne gre ven[sm=smiley36.gif][sm=zmeden.gif] (mogoce zato, ker sem jaz tam ostala). danes bo slo zares: vsak "nov" ima po eno uro uvajanja tj. eno uro bom zraven v igralnici, na osnovi te ene ure se dogovorimo za jutri kako in kaj. drugace pa ze dva meseca govoriva o vrtcu, kako bo bedarije lahko zganjal ne da bi mama vidla(nise se omenila, da je za to tam vzgojiteljica[sm=smiley8.gif]), risal, igral nogomet, plezal po toboganih bla bla. v teoriji je vse super, praksa pa-jep, solze bodo, vem. srecno vsem mamicam, ockom, zakladkom in zaaakladom[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|