ronja
|
Aleš, če vama bi obema tako pasalo, potem to ne bi bil noben problem, ljudje imamo različne navade, nič ni narobe, kar vsem udeleženim paše in so polnoletni itd... Če pa vaju moti, ker zato manj seksata, čeprav bi rada več, potem pa verjetno je težava oz. se splača rešit, če se da. Najboljši se mi zdi mateykin predlog, da si sama napišeta scenarij, ki bi njo kuril, ti bi bil hkrati v njem (ker ji je to pogoj) in bi si ga lahko predstavljala že prej in se malo ogrela že čez dan. Če si cel dan v čisto drugem filmu je včasih res čudno takoj preklopit. Ok, včasih hormoni naredijo svoje, da je to na klik, ampak če si ves sesut, tudi hormoni niso tako na višku kot sicer (glede na to, da praviš, da sta kar obremenjena). Možno je tudi, da ima sama kakšne zavore v spolnosti, sploh če je bila bolj strogo vzgajana glede tega. Se sicer strinjam s padrino, da če imaš ves čas na razpolago "tapravo stvar", se ti ne da nekaj sama igračkat, ampak vseeno je pa fajn, da se otrese tabujev in da spozna svoje telo... Še odgovor: nekak se najdem v tippijinem in malo tudi v padrininem odgovoru - kakor kdaj, da bi pa rabila uro in pol pa ne (ok, če šteješ to, da gledava film v predigro, potem seveda ja - pač filmi tako dolgo trajajo, samo ker nimava glih časa zadnje čase, gledava kvečjemu kak south park, ti so pa krajši in če si kdaj kakega videl, ti je jasno, da ne pašejo glih pod definicijo predigre, ne glede na to, kako jih gledava - hecna risanka, mi je ful všeč, amapk seksi pa res ni, je dostikrat rahlo do pretežno negravžna, če si stvari preveč eksplicitno predstavljaš ) Kar se mene tiče tudi rabim dalj časa (recimo pol ure), da se čisto sprostim, če dolgo časa nisva spala skup. Gre čisto za klik v glavi - če je to redno na programu, laufa program vedno nekje zadaj v glavi, ne da bi se sploh zavedala, enostavno se prag hormonov dvigne (to je tudi znanstveno dokazano, tudi to, da fantje zavohate punce, ki imajo višji nivo hormonov in so vam v večini bolj všeč) - in takrat gre vse skup zelo hitro (kar je fajn, ker potem je lahko velikokrat;). Če pa dolgo časa ne, pa kar nekak pozabim na vse skup (navadno je to takrat, kadar imam kake druge skrbi in mi že zato ne paše). Nisem pa nikoli bila tako nesebična in poduhovljena, da bi mi bilo pri seksu vseeno, ali pridem do konca ali ne. Na srečo tudi mojim fantom ni bilo vseeno in so mi to vedno omogočili:). Verjetno se je tudi kdaj zgodilo, vendar se po pravici povedano ne spomnim, vsaj zadnjih 10 let ne...