|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tablete za sprožitev M in ovulacijski tes
14.9.2005 14:03:50   
Klarissa
Punce imam 2 vprašanji in vam bom fuuuuul hvaležna za odgovore:
1. a je že katera jemala tablete za sprožitev M? kako kaj delujejo na telo? ste se kaj počutile slabo? imajo dosti neg učinkov?
Ker moje namreč že 49.dan ni in sem obupana
2. katere ovulacijske teste uporabljate? kakšne so cene in kvaliteta? kaj pa tisti testsforless? enkrat sem brala nekaj o njih, zdaj jih pa ne najdem

papa
Neposredna povezava do sporočila: 1
14.9.2005 15:29:01   
anabanana
Ciao Klarissa,

Ja, jaz sem enkrat uporabljala tablete za sprožitev M, ker je tudi ni bilo na spregled. Žal sem pozabila ime, vem pa, da jih moraš jemati dokler ne dobiš oz. deset dni. Nisem opazila, da bi imele kakšne stranske učinke, vsaj meni niso škodovale.

Glede ovulacijskega testa - tega ne uporabljam, raje se držim metode 2x do 3x oz. večkrat na teden in čakam kaj bo. Pa še kar zabavno je

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.9.2005 15:32:13   
anabanana
P.S. Klarissa - vidim, da si moja generacija

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.9.2005 15:36:57   
Klarissa
anabanana pozdravček na primorsko!
in potem ko si jih jemala je prišla? in potem nasl cikel? je bilo bolje? koliko časa je pa bilo, da še ni bila?
tečnarim ne?
ja, mi2 tako mladi in M noče prit?? a ni zmešano Kot da sem v menopavzi se počutim al pa postajam moški

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.9.2005 12:17:19   
anabanana
Oj!
Ja, potem je se je prikazalo po enih osmih dneh. V bistvu je bilo tako, da se mi je začel pojavljat nek izcedek ko bi morala dobiti M in sem si mislila evo jo, prihaja, potem je pa vse skupaj kar nehalo! Sem počakala še kakšen teden in potem šla k zdravniku, ki me je dal na vaginalni UZ in ugotovil, da se m res ni sprostila, potem me je poslal na test za nosečnost - sumil na IMN, čeprav sem bila takrat zaščitena ... ugotovil, da ni to to in mi predpisal te tablete, potem sem dobila in naslednji mesec vse normalno naprej. Tako, da ni panike Klarissa, dandanes znajo že skoraj za vse pomagat

P.S.
Da se ti malo potožim spotoma. Ta mesec prvič v življenju NISEM čakala in se mi zdaj zdi da sem jo dobila in to na 20. dan a po navadi imam na 30 !!!! Grrrrr ...

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.9.2005 20:36:06   
Tia-na
Živjo,

mene pa zanima, če se ovulacijski testi dobijo tudi pri nas pa kje se dobijo?

Mogoče ne bi bilo slabo probat še s tem ...

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.9.2005 20:58:50   
SANDRA

Tia-na jaz sem kupila en test v lekarni...sicer je že dolgo nazaj ampak jih po moje imajo še zmeraj...

LP

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.9.2005 21:05:34   
Tia-na
Hvala.

Kr povsod berem, da jih punce naročajo v tujini pa ne vem zakaj ...

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.9.2005 7:41:37   
Klarissa
anabanana hvala ti za odgovor, da vsaj približno vem kakšen postopek bi me lahko čakal danes pri gin. upam, da mi ne bo samo dala tabletk in rekla adijo, saj je že 51dan ni

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?