sonjakk -> Pampers srečelov - SPAR (14.9.2005 13:24:43)
|
Imate kaj sreče s srečkami Pampers v Sparu (ob hkratnem nakupu katerokoli paketa plenic in robčkov Pampers dobite srečko, vsaka zadane)????? Kaj ste zadeli? Je že kakšen dobil igračko, ali bomo morali čakati cele tri tedne?
No, mi smo v prejšnji igri (pred pol leta) dobili kar pet Pampers majčk ter eno hiško Fisher Price z nekaj figuricami. Majčke imamo stalno v uporabi (k sreči ravno prave številke), se jih fino pere z belim perilom, so zelo uporabne za prehoden čas, ko že ni več za kratke rokave, ni pa potrebno, da bi bile tople. Tudi figurice in kmetija od Fischer Price ima moj 2,5 letnik zelo rad.
No, v tokratni igri pa smo že povlekli spet dve majčki Pampers in kar trikrat glasbene živalske vlake, ti so kar vredni, v trgovini sem gledala, da stane ta vlakec kar 5.990 Sit. Komaj čakam, da vlak dobimo. No seveda bi raje dobila še tisto mizico od Ficher Price, a predvidevam, da je teh nagrad zelo malo.
Morda pa bi kdo zamenjal za prej omenjen vlakec..., glede na to da imamo kar tri....
No, sicer pa glede na to, da sem tik pred porodom in da 2,5 letnik še pridno lula v plenice, bomo še kupovali plenice in robčke (Plenice Newborn in Mini tako ali tako niso nikoli v akciji in je vseeno, če si jih zdaj nakupim, Pampers robčkov pa tudi porabimo na kile...)
|
|
|
|