Pampers srečelov - SPAR (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

sonjakk -> Pampers srečelov - SPAR (14.9.2005 13:24:43)

Imate kaj sreče s srečkami Pampers v Sparu (ob hkratnem nakupu katerokoli paketa plenic in robčkov Pampers dobite srečko, vsaka zadane)????? Kaj ste zadeli? Je že kakšen dobil igračko, ali bomo morali čakati cele tri tedne?

No, mi smo v prejšnji igri (pred pol leta) dobili kar pet Pampers majčk ter eno hiško Fisher Price z nekaj figuricami. Majčke imamo stalno v uporabi (k sreči ravno prave številke), se jih fino pere z belim perilom, so zelo uporabne za prehoden čas, ko že ni več za kratke rokave, ni pa potrebno, da bi bile tople. Tudi figurice in kmetija od Fischer Price ima moj 2,5 letnik zelo rad.

No, v tokratni igri pa smo že povlekli spet dve majčki Pampers in kar trikrat glasbene živalske vlake, ti so kar vredni, v trgovini sem gledala, da stane ta vlakec kar 5.990 Sit. Komaj čakam, da vlak dobimo. No seveda bi raje dobila še tisto mizico od Ficher Price, a predvidevam, da je teh nagrad zelo malo.

Morda pa bi kdo zamenjal za prej omenjen vlakec..., glede na to da imamo kar tri....

No, sicer pa glede na to, da sem tik pred porodom in da 2,5 letnik še pridno lula v plenice, bomo še kupovali plenice in robčke (Plenice Newborn in Mini tako ali tako niso nikoli v akciji in je vseeno, če si jih zdaj nakupim, Pampers robčkov pa tudi porabimo na kile...)

čaki -> Pampers srečelov - SPAR (14.9.2005 13:34:24)

zadnjič sem gledala da sta dve kupovali plenice, vidla sem da sta dva velika kompleta plenic nism pa vidla kolk to stane? morda veš? mi kupujemo plenice lumpi so nam čist kull ampak mogoče bi pa kupla tud te če je igra...

dix -> Pampers srečelov - SPAR (14.9.2005 13:45:40)

Jaz bi imela vlakec, ampak kaj ko nimam srelče za njega. Do zdaj sem zadela 3 ribice in 3 račke. Pa tudi mizice bi se razveselila.

sonjakk -> Pampers srečelov - SPAR (14.9.2005 13:49:46)

No, Pamperske se pri nas še najbolje obnesejo, tako, da načeloma kupujemo lePamperske, čeprav se mi zdi , da so med dražjimi. Trenutno so v akciji Jumbo paketi plenic in robčkov (4x72 kom robčkov=1799SIT in npr. 2x70 plenic (velikosti 4+; tj. od 9-22 kg=6790 SIT). Drugače pa je npr. Jumbo paket planic MINI (od 3-6 kg), ki ni v akciji 3999/98 komadov plenic; cene Pampers so več ali manj iste kot npr. v DM ali kašni drugi trgovini, razen seveda tistih, ki so trenutno v akciji..., no seveda je zraven še srečelov (traja vse do 25. oktobra); kot že navedeno lahko kupuješ najmanjše pakete plenic in robčkov pa tudi dobiš srečko... (no seveda pa v tem primeru je cena na kom. plenice bistveno višja)...

CatJa -> Pampers srečelov - SPAR (14.9.2005 13:59:14)

sonjakk js dobim eno majcko, pa jo z veseljem zamenjam za tvoj vlakec
Pa ziher ne bos za to

cleopatra -> Pampers srečelov - SPAR (14.9.2005 16:47:35)

A je to samo v centrih Interspar, ker pri nas v Sparu ni tega?!

rikica -> Pampers srečelov - SPAR (14.9.2005 16:58:01)

Samo v intersparju imajo ta srečelov.Jaz pa sem že trikrat dobla majčko Saj so lepe,ampak sem na zadnje res upala na kaj drugega.Tako,da sem se odločla,da bom jih rajši v dm-u kupovala.Tam lahko koristim 15% popust,ko zberem dovolj točk.Lp

rikica -> Pampers srečelov - SPAR (14.9.2005 17:38:46)

Sori cleopatra sem vidla zdaj reklamo in naj bi bil ta srečelov tudi v sparu.

dix -> Pampers srečelov - SPAR (14.9.2005 18:21:19)

Tudi v Sparu je, ampak sem jaz zadnjiš skoraj odišla brez srečke. Prodajalka je bila na dopustu in ni vedela za ta srečelov, sem jo jaz spomnila

Anonimen -> Pampers srečelov - SPAR (15.9.2005 21:33:16)

jaz sem šla danes kupit plenic in robčke in tudi mi smo zadeli glasbeni vlakec(zgleda da jih je kar dosti).
A kaj veste ali ga pošljejo kaj prej ali šele ta 21 dan?

*biba* -> Pampers srečelov - SPAR (16.9.2005 15:00:16)

Mi pa smo zadeli glasbeni vlakec.Imeli smo zgleda zelo veliko srečo.Pred tem pa pampers majčko.
Tako da punce obstajajo vse nagrade!
Hitro v nabavo!

Anonimen -> Pampers srečelov - SPAR (16.9.2005 22:04:00)

Tudi v Sparu je ta akcija. Tudi mi smo zadeli vlakec. Za akcijo pa sploh nisem vedela . Sem kar tako kupila pleničke in robčke. Me je prodajalka nato spomnila

Tudi mi smo zadeli vlakec.

erika -> Pampers srečelov - SPAR (17.9.2005 19:01:21)

Jaz sem pa na monu prebrala, da imajo otroci izpuščaje po teh plenicah.
Ali tudi ve to opažate? Če ne, jih nameravam jutri končbo kupit.

Anonimen -> Pampers srečelov - SPAR (17.9.2005 19:31:28)

tamara4 je napisal/a:

Po Pamperskah? Mi jih nimamo.

Anonimen -> Pampers srečelov - SPAR (17.9.2005 22:26:08)

tamara4 je napisal/a:

To j ečist relativno - odvisno od otroka. Nekaterim ne paše pampers, drugim lumpi, tretjim babylove ...

niki5 -> Pampers srečelov - SPAR (18.9.2005 19:27:31)

Mene ste tudi zrajcale in smo danes kupili, dobili pa naj bi majčko Bi pa tudi kakšen vlajec imela ali pa žogico ali ..

Glede pleničk pa je res vse odvisno od otrokove ritke, nekateri sploh ne prenašajo plenic za enkratno uporabo, nekateri samo določene, nekateri pa vse. Naš zaenkart še vse katere je imel je bilo vredu. Čeprav imam najaraje Libero, me je tale reklmna kapanija za sabo potegnila

Stran: [1]