m_o_i -> RE: SPD-motnja senzoričnega procesiranja (27.8.2013 17:10:55)
|
moi sem jaz [sm=smiley3.gif] [sm=smiley26.gif] drugace pa...zanimiva debata se je razvila,ja. Najaa: v vrtcu se nic ne pravijo, ker gre sele v ponedeljek tja(nekajkrat je bil tam pred dvema letoma, potem pa sem ga izpisala, ker je bil non stop nekaj bolan.ne vem, ce se bo se kaj spomnil od takrat). sem pa ravno zaradi vrtca sploh nacela temo, ker v cetrtek imamo tisti uvodni sestanek, kjer si vzgojiteljica in pomocnica-v tej nasi skupini sta to mama in hci[sm=bravo.gif]-malo zabelezita otrokove posebnosti, starsevske zelje itd. skratka, ravno zaradi dileme, ali naj kaj omenjam v vrtcu ali ne, se nacela debato. voh-tudi pri meni ima pomembno vlogo. ze celo zivljenje se obracam za ljudmi(tudi zenskami), ki lepo disijo, ne za tistimi z dobro ritjo ali ockami[sm=smiley9.gif]. ne bom pozabila, kak "wauuu" sem spustila za starejsim (ornk starejsim!!) mozakarjem. kolegica je rekla, da sem smrtno zmesana, da vzdihujem za takimi[sm=jezicek.gif] no...je pa smesno/motece/zanimivo, ko dete med cakanjem pred blagajno ovohava tam spodaj nalozene PVC vrecke[sm=smiley8.gif], al pa v stacuni z oblacili stoji pred obesalnikom s pasovi (usnje, plastika, vseeno) in jih voha...se najbolj zanimivo je to, da kako hrano ali pijaco redko povoha, vse ostalo pa najprej pod nos, sele potem vse ostalo[sm=smiley36.gif] felicita(ce sem si prav zapomnila): evo, tocno to imam v glavi in sem okol tega previdna: kaj pa ce je otroku umivanje glave res kot meni obcutiti iglasti glavnik!? kaj pa ce je frekvenca mikserja ali fena res usesa parajoca?! pri miksanju in feniranju ga posljem v drug prostor-na lep nacin. glavo pac morava umivat in takrat se stisne k meni, jaz pa spiram tisti sampon in se trudim glavo nazaj drzat. kaj ce je plastelin res nemogoce drzat v rokah!? hebenti, zakaj otroci nimajo navodil za uporabo[sm=smiley36.gif] ko se potrpezljiva, se potihem sprasujem, ce e ne suce okoli malo prsta, ko (priznam!) na momente popusti ta potrpezljivost imam pa slabo vest in solzne ocke in se opravicujem otroku...
|
|
|
|