pepsi87 -> RE: Majčice 2014 (30.8.2013 8:30:10)
|
Uf, me samo pol dneva ni na računalniku pa je že ena nova stran nastala :) To bo še pestro.[sm=smiley36.gif] Srečkica2 upam, da bojo dvojčki. Ne vem zakaj, ampak si jih želim. [sm=smiley1.gif] Čeprov jih skor sigurno ne bo, ker jih nima nobeden v žlahti, tko da bomo pa po enga pa poenga [sm=smiley36.gif] Drgač sem pa iz okolice LJ, stara sem pa zaenkrat še 25 let. Pregled mam pomoje najkasneje: 18.9., tko da boste vse že prej vidle svoje nadebudneže [sm=smiley1.gif]. A na nuhalno boste šle vse? Jaz v prvi nisem šla, ker sem tak človek, da bi se verjetno preveč sekirala. Tko da tud sedaj ne bom šla. Sva si rekla, da bova v vsakem primeru sprejela otroka in potem se mi je brezveze na zalogo sekirat. Sem pač tak človek, da bi otroku naredila več škode s sekiranjem. Sej vem, da ti povejo samo procente, koliko je možnosti, ampak bi blo zame lahko hitro preveč. Glede športa pa ja...sem bla aktivna športnica 14 let, zdej sem pa tok lena, da sam še na kakšen hrib skočim, ki je v bližini. Novico sva mojim sporočila včeraj na kosilu za njuno 32 obletnico poroke. So vsi začeli vpit od navdušenja, pol pa sestra (ki nima dlake na jeziku) pribije: ja končno no [sm=smiley36.gif] Sva pa tud povedala da je za ostale še skrivnost, ker mam pač tok bratov in eno sestro, da bi kuj s ponosom okol razlagal. Tako da je sedaj na poti peti vnuk oz. vnukinja mojih staršev. No pa lep dan! [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|