Perfection2014 -> RE: Majčice 2014 (25.8.2013 14:54:14)
|
Prvo sva mojim povedala in to tako, da sem mamo vprašala, če misli da bi mi bo lahko sestra posodla zibelko od njene hčerke, glede na to da bo spomladi spet postala nona. Pa ji prvo nič ni blo jasno, ko je razumela za kaj gre pa je začela jokat od veselja [sm=bravo.gif] Njegovim staršem pa sva šla povedat takoj za tem, pa sta spala... Moj jih je zbudil in vprašal očeta za koliko ljudi je registrirana njihova jadrnica. Ko je rekel da ne ve mu je odgovoril, da bo spomladi treba registrirat za enega več. Spet, prvo nista razumela, pol pa sta oba kar SKOČILA iz postelje in spet, solze sreče in objemi [sm=smiley36.gif]. Mi smo pač povedali tako... Malo so mogli razmislit za kaj gre, hihi. Drugači pa nobenih drugih presenečenj, nobenih paketkov s testkom not al kaj takega. Ratalo pa nama je v prvo, oz še prej kot v prvo, ker nisva niti delala na tem, sploh ne v času ovulacije... Ta mesec sva imela "akcijo" ene 4x vse skupi (ni blo čaassaaaa :/), od tega enkrat par dni pred ovulacijo (jo kar vsakič začutim s špikanjem), pol pa šele čez več kot en teden... Tako da dejansko NISEM pričakovala nosečnosti. Sva pa oba fuuuul srečna [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|