MiNNi N -> RE: Majčice 2014 (29.9.2013 11:25:45)
|
Banana_ana sicer ne spadam v vašo skupino, ampak ti moram povedati, saj sem prejšnji mesec tudi jaz imela takšen problem. Tudi sama sem zakrvavela, ne premočno, samo krvav izcedek... ampak sem takoj šla do zdravnika, ki pa mi je predpisal tablete in mirovanje, mirovanje in še enkrat mirovanje! Tako da danes nič delat - sem videla, da nameravaš prat in likat, to bo že počakalo! No, po našem prejokanem vikendu, smo mi potem v ponedeljek na UZ potrdili, da se je moja [sm=pikapoka1.gif] odločila, da ostane z mano [sm=bravo.gif] Ne morem povedati kakšno olajšanje in srečo sem občutila!!! Se mi je pa krvavitev ponavljala, včasih tako močna... da sem komaj preživela ves ta strah! Sedaj sem že cel mesec na bolniški in počivam - občasno grem na kakšen sprehod, vendar nič pretiranega. Tablete moram pa jesti še nekaj časa, dokler ne bo čisto vredu. In pred vsakim pregledom sem v strahu ali bomo slišali srček ali ne. Ampak vem da bo z našo [sm=pikapoka1.gif] vse vredu! In komaj čakam, da ga/jo spoznam!!! [sm=smiley36.gif] Tako da čim prej do zdravnika, bolje preventiva, kot pa da bi si (bog ne daj) kdaj morala kaj očitati... Držim pesti!!! Sej verjetno bo vse vredu, ampak ne čakat :) Pa lepo nedeljo vsem!
|
|
|
|