Cubalibre -> RE: Majčice 2014 (25.9.2013 9:37:14)
|
Jutro, punce oz. bajsike, kot nas je poimenovala banana_ana![sm=jezicek.gif] Sej mi je kar čudno, da rečem ob tej uri jutro, ampak, ker sem na bolniški, si lahko privoščim.[sm=smiley1.gif] Moja temp. je danes zjutraj padla že na 37, tako da še malo in bom kot nova.. Punce, kaj nobena izmed vas nima težva z rjavim izcedkom tako kot jaz? Saj ga ni veliko, je pa. [sm=smiley13.gif] Ne delam panike, ker me sicer nič pošteno ne pika oz. nimam krčev, čutim samo tako rahlo tiščanje, kot verjetno vsaka izmed nas. Na forumih eni ful zganjajo paniko zaradi tega, spet drugi niti malo...se tolažim s tistimi, ki ne delajo panike, čeprav moram priznati, da mi ni vseeno.[sm=smiley19.gif] Tudi gin. me je nazadnje potolažila ,da se to včasih zgodi, da dokler ni rdeče ali roza barve, da ni panike...tablete so mi tako ali tako že dali, drugega pa ni nič za storiti/pomagati. Narava dela svoje. Upam, da pridem lepo skozi in da bo naslednji petek, ko imam pregled, res kmalu tukaj. Sem včeraj razmišljala o tem, kako ene ful uživajo v nosečnosti...meni sicer ni slabo, ampak uživam pa prav nič ne, ker imam same skrbi/težave. Lep dan!
|
|
|
|