mika13 -> RE: Majčice 2014 (16.9.2013 14:01:33)
|
Pepsi87, super, da si sedaj ok! Včasih je treba stisnit zobe, pa bo potem toliko lepše! [sm=smiley1.gif] banana_ana. tudi jaz sem imela čet in pet zajokan. Sploh v čet. ko so še sumili na izven maternično nosečnost, sem 2 uri skupaj jokala, pa si nisem mogla pomagat. Sma se z mojim pogovarjala, da če je pač tako, bo pa drugič šlo...saj je razumno, ampak solze so mi pa tekle v potokih. [sm=smiley19.gif] Tako, da te popolnoma razumem! [sm=smiley36.gif] Cubalibre, nič se ne sekiraj - pozitivno razmišljaj in bo vse dobro, boš videla! Drugače pa tudi sama pri sebi opazim, da sem včasih tečna oz. bolj občutljiva, kot je napisala Cassiopeia...me zmotijo malenkosti, ki me prej niso. Ampak še dobro, da se lahko zgovarjamo na hormonske spremembe! [sm=jezicek.gif] Tina 202, upam, da ti slabosti čimprej minejo, je pa res, da si bila mogoče dehidrirana...sploh zdaj je pomembno, da pijemo veliko več tekočine kot prej! Jaz se včasih že kot žabica počutim, ko se silim čimveč piti! [sm=smiley36.gif] Drugače sma pa midva včeraj prvič povedala veselo novico tudi mojim in njegovim staršem - da bodo babice in dediji...in so bili presrečni! Sprva niso mogli verjet, so mislili, da se nekaj hecama, potem so pa že solzice sreče tekle. [sm=smiley1.gif] Lepo se imejte!
|
|
|
|