malabubica1985 -> RE: Zaostajanje rasti v trebuščku (26.8.2013 5:46:52)
|
farfalina....jaz vseh teh mer nisem gledla, niti primerjala ker bi se mi mešalo...sem bla že tako čist zmedena. Dost sem brala forume (čeprav so mi rekli da naj ne berem forumov ker bom samo še bolj panična) in vidla da so nekatere te mere napisale dr. Pušenjaku pa je on povedal kaj na podlagi teh mer, ki je ginekolog, strokovnjak in ga ful hvalijo in se pač spozna na to seveda... tak da kolko se kdo spozna po teh merah je tak tak, da ne boš na koncu samo še bolj zmedena, prestrašena... Jaz nisem bila pripravljena na nekaj takega, sploh ker je v prvi nosečnosti vse potekalo bp, pa sem mela kup vprašanj za ginekologa ki jih nekak nisem uspela spravit iz sebe tisti trenutek ker sem mela "cmok" v grlu, zarad šoka. Ker pa mi ni in ni dalo mira pa sem šla še k drugemu ginekologu po mnenje in na pregled, kjer sem si zapisala in tudi dobila vse odgovore na vprašanja ki sem si jih tokrat napisala na list da jih ne bi v vsem strahu in zmedi spet pozabila...Ni mi bilo žal da sem šla, pa zelo so me pomirili na drugem pregledu, zdaj pa samo še čakamo in upamo na najboljše. Želim ti vso srečo.
|
|
|
|