A KATERA KAJ VA,... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

S22 -> A KATERA KAJ VA,... (14.9.2005 11:16:48)

tA MESEC TEČE TOČNO 1 LETO ODKAR NA JEMLJEM VEČ KT.M MAM ŠE KAR NEREDNO.iN SEDAJ SE MI ŽE 2 DOGAJA,DA JE NI ŽE OD jULIJA,NO 1. JE NI BLO OD FEBRUARJA PRIŠLA JE PA APRILA( mislim da je slo za ss), ZDAJ PA SPET NIČ!!! nEVEM VEČ KAJ SI MISLIT . TESTI MI NE POKAŽEJO NIČ,POL PA PREBEREŠDA ENIM TESTI NE POKAŽEJO NIČ SO PA VSEENO NOSEČE? pOMAGAJTE MI MALO TO RAZUMET. PROSIM.
HVALA.

SANDRA -> A KATERA KAJ VA,... (14.9.2005 11:29:04)

Lep pozdrav!

A delate na tem da boste dobili ?Mogoče si noseča pa ti ne pokaže.Najbolje da greš do ginekologa pa mu poveš kaj pa kako......Jaz nisem imela nikoli težav po prenehanju KT meni se je še ciklus uredil...prej sem imela zelo neredno po KT pa redno...

LP   

lory05 -> A KATERA KAJ VA,... (14.9.2005 11:34:45)

Jaz tudi bi morala dobit že pred dvemi dnevi(ponavadi je ful točna, še prezgodnja dostikrat), pa je še vedno ni, test sem naredila, pa nič. Kaj zdaj?

Moja sodelavka je tudi delala test, ko ji je M zaostajala 14 dni, je bil negativen, zdaj pa ima lepo punčkico.

Kako naj si potem sploh pameten?

S22 -> A KATERA KAJ VA,... (14.9.2005 11:37:51)

dELAMO NA JA. G MISLI,DA SEM NORA KAJTI ZA NJO ČE MI TEST NE POKAŽE PAČ NISEM!! ČE PA ŽE TJA PRIDEŠ TI MI JE PA PRVIČ ONA ŠE EN TEST URINSKI NARDILA.SEVEDA ME JE NAROČLA ČEZ EN MESEC,KO SEM JAZ NJO POKLICALA!!!VMES KO SEM PA NANJO ČAKALA ,ME JE PA M DOBILA(tisoč stopinj na predelu jajčnikov;pa taki krči da sploh stat nisem mogla!) NEVEM NO TOKRAT BOM SE MALO POČAKALA IN JO KASNEJE POKLICALA?? KAJ MISLIŠ?

SANDRA -> A KATERA KAJ VA,... (14.9.2005 11:39:01)

Mogoče test ni pokazal.Probaj spet ponovno čez dva
dni.....če še ne bo pa test tudi nič pokazal pojdi k ginekologu....Pa se kaj drugače počutuiš kot ponavadi?

LP    

S22 -> A KATERA KAJ VA,... (14.9.2005 11:39:08)

MA JAZ SPLOH NEVEM, ČE BI TEM TESTO ŠE SPLOH ZAUPALA???

SANDRA -> A KATERA KAJ VA,... (14.9.2005 11:40:20)

TO JE BIL ODGOVOR ZA lory2211

S22 -> A KATERA KAJ VA,... (14.9.2005 11:43:34)

dRUGAČ POČUTIM??NO JA,MALO BOL SEM UTRUJENA,NI NEKE RAZLIKE,PA PAPALA BI MALO VEČ SAM SE BRZDAM,KER SEM SE ŽA 2 KG. ZREDILA V TEH 2 MESECIH!! nEVEM NO,ČE TO RAVNO BI LAHKO BILO TO,ALI PAČ??

S22 -> A KATERA KAJ VA,... (14.9.2005 11:45:10)

a OPROSTI,SEM KOMI ZDAJ VIDLA,DA NI BIL ZAME.

SANDRA -> A KATERA KAJ VA,... (14.9.2005 11:45:16)

ZDELE SEM PA JAZ VSE ZAMEŠALA...MA JA UPAM DA STA RAZUMELE KER ODGOVOR JE BIL ZA KERO....
SORRY...

SONJA2211 NAJBOLJE DA ŠE MALO POČAKAŠ KAJ BO,PA POTEM K GIN.

lory05 -> A KATERA KAJ VA,... (14.9.2005 12:16:30)

Sandra, ne ne počutim se kot ponavadi, bolijo me joški, pomalem mi je vsak dan malo slabo, ne gre mi za pit kavo in nič kaj posebno jest, nekaj me pika v spodnjem delu trebuha, kot da bi dobila . Najprej sem mislila, da je kaj, zdaj pa začenjam razmišljat, da je to vse mogoče kriva psiha. ne vem več, kaj misliti.
sem klicala G, pa mi je rekla sestra, da so testi zanesljivi in če je bil negativen, bom pač dobila M.In me ni hotela naročit na pregled.
Ma so ja prav zanesljivi!
Zdaj ne vem več kaj.Da se grem kregat?

Klarissa -> A KATERA KAJ VA,... (14.9.2005 12:21:41)

lory 05,
kateri test pa je delala sodelavka, ki je bil tako nezanesliv? al ga je pa narobe delala?
in kdaj je potem pokazalo kolegici +?

SANDRA -> A KATERA KAJ VA,... (14.9.2005 12:30:32)

lory05 počakaj še kakšen dan ali dva potem pa naredi test še enkrat...glede počutja pa to..mogoče je res kriva psiha al pa tud ne...koliko časa pa že delate na ? sej bo,držim pesti zate...

LP

lory05 -> A KATERA KAJ VA,... (14.9.2005 12:42:52)

klarissa, sodelavka je delala clear blue, ni bil pozitiven, da je noseča je zvedla šele, ko je naslednji mesec šla k G, ker še vedno ni dobila M. z UZ je ugotovil, da je noseča že dva meseca, testi pa vztrajno negativni. Dvomim, da je narobe delala, ker že ima enga otroka, tako da ni glih začetnica.

sandra, na delamo nekje od začetka avgusta.

SANDRA -> A KATERA KAJ VA,... (14.9.2005 13:15:51)

lory05 pol sva pa na istem...v soboto je
nepričakujem.....upam da je tokrat ratal....

Sporoči če bo kaj novega.

LP   

natja_ -> A KATERA KAJ VA,... (14.9.2005 13:34:05)

Hoj,

Jaz bi jo (NE)morala dobiti včeraj - vedno je točna ko hudič, pa je še nimam, ampak me pa tko mal šraufa kot bi se preštimavalo za M .

natja

Klarissa -> A KATERA KAJ VA,... (14.9.2005 14:22:11)

a te je naredila celo več testov? kako je to mogoče? moje ni 49.dan in so testi tudi neg.
čisto sem

DrejcDrejc -> A KATERA KAJ VA,... (14.9.2005 14:49:41)

Hm, punce, ko vas prebiram, je tako, kot bi brala svoje poste izpred nekaj mesecev... veliko nas gre skozi tele zoprne dneve čakanja in negativnih testov, ampak vsako telo je svojstveno in en znak lahko pri eni punci pomeni nosečnost, pri drugi pa prav nič pametnega.
Predvsem poskusite živet normalno in razmišljat normalno - ne vsak dan razumišljat o morebitni nosečnosti, ne kar naprej delat teste, ne se živcirat zaradi tega, ker se vam bodo dnevi neskončno vlekli in slaba volja vam bo kvarila življenje.
Lepo vsak drug dan v akcijo s svojim dragim, in ko bo vse tako kot mora biti, bo tudi mali fižolček začel rasti. Zavedajte se, da se vam bo življenje obrnilo na glavo, ko boste imele otroka (tiste, ki jih še nimate) in recite si, da zdaj je čas, da še izkoristite mesece za takšne aktivnosti, ki jih potemne boste mogle več izvajati. Ker bo center sveta tisto malo bitje in nasploh bo vse drugače.
Samo sproščeno!
Teste pa delajte, ko vam M zagotovo vsaj nekaj dni izostane. Prej se ne izplača. res je, da imajonekatere zelo nizek nivo HCGja in jim testi zelo dolgo ne pokažejo. Testi so vsekakor zanesljivi, le uporabljati jih je potrebno znati. Test ni kriv, če ima nosečka premalo HCG... ampak slej ko prej se ta vrednost dvigne na tisto ta pravo.
In ne se sekirat, če par mesecev ne uspe, vse, kar je v roku enega leta, je baje normalno. Če ne uspe v enem letu, pa poiščite zdravniško pomoč.

S22 -> A KATERA KAJ VA,... (14.9.2005 16:02:26)

če je še katera tukaj,me zanima sam to.A je to normalno,da mi postane zelooo neprijetno ko oblečem kavbojke(oprijet),ki sem jih zmeraj nosila? Pa malo me začnejo krči dajat.Se pravi, da zdaj oblečem trenerko ali pa kavbojke,ki so mi mal prevelike.Ja pa še to,ponovem mi postane slabo pri vožnji z avtomobilom.

lana38 -> A KATERA KAJ VA,... (14.9.2005 16:39:05)

sonja2211!
Jaz pri prvi nosečnosti nisem mogla nositi oprijetih kavbojk. Če sem jih oblekla, sem imela občutek, kot da sploh ne morem sedeti, tako me je nekaj neprijetno tiščalo. Vse to se mi je dogajalo, ko mi M sploh še ni izostala, se pravi par dni preden bi naj prišla, pa je potem ni bilo, ker sem bila noseča. Tega neprijetnega občutka v tesnih kavbojkah pa se prav živo spomnim. Držim , da si nova srečka
LP!

S22 -> A KATERA KAJ VA,... (14.9.2005 16:45:45)

upajmo! Jaz sem si mogla v avtu gumbe odpret,ker sem mislila,da me bo drgač razneslo!!!

lana38 -> A KATERA KAJ VA,... (14.9.2005 16:51:12)

To je to!!! A si si kaj merila BT. Jaz si jo redno merim. Tudi takrat, ko sva delala na 1., sem si jo in sem potem takoj opazila, da je povišana več kot 16 dni. Torej mi ni bilo treba delati testa. Izgleda, da je to celo bolj zanesljivo, glede na to kolikim zadnji čas pokaže neg., pa so vseeno noseče.

S22 -> A KATERA KAJ VA,... (14.9.2005 16:58:04)

Pa je vseeno kdaj meriš? Ker jaz sem se včeraj zlo slabo počutila,dosti sem bla v avtu in mi je blo slabo ves čas,zvečer 37 vročine,zdaj bom spet probala. a velja?

S22 -> A KATERA KAJ VA,... (14.9.2005 17:04:01)

Aja pa še to. Notranjo ali zunanjo?

SANDRA -> A KATERA KAJ VA,... (14.9.2005 17:08:04)

KAKO MISLIŠ NOTRANJO ALI ZUNANJO SONJA2211???
A SI JO JE TREBA MERIT ŽE PRED IZOSTANKOM ?
KOLK PA NAJ BI BILA POVIŠANA TELESNA TEMPERATURA?

LP

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>