Gynophilus (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

napalmica -> Gynophilus (15.8.2013 10:11:15)

Ali je katera uporabljala Gynophilus kapsule med nosečnostjo? Kako se vam je izločil? Ali je normalno, da sem imela ponoči čisto mokre hlačke, čeprav piše, da ne pušča madežev?

Penny -> RE: Gynophilus (15.8.2013 10:36:28)

Jaz občasno uporabljam. Ja, zjuraj je flek na gatah in ima en tak specifičen vonj. Izločanje je manjše, če kapsulo pred vstavljanjem res dobro zmočiš z vodo. Enkrat mi je celo uspelo [sm=smiley36.gif].

napalmica -> RE: Gynophilus (15.8.2013 10:49:16)

Jaz sem tudi zjutraj imela flek, kjer se je videlo ostanke zdravila, ampak moti me to, da sem imela ponoči mokre hlačke brez kakšne posebne barve ali vonja... Močila kapsule nisem, ker imam že tako skoz vlažno nožnico in stalne izcedke, vstavila sem jo brez problema, tako da ni bilo potrebe še po močenju. [sm=smiley36.gif]

Penny -> RE: Gynophilus (15.8.2013 15:39:42)

Tudi jaz nimam težav z vlago (jo je še preveč, zato sem tudi kupila te kapsule) [sm=smiley36.gif], ampak v navodilih piše, da zmočiš in enkrat sem še posebej fajn zmočila (večkrat pomočila v lonček z vodo, preden sem jo vstavila) in zjutraj ni bilo fleka na hlačkah. Za ponoči pa ne vem, zakaj si puščala, sploh če ni bilo vonja in barve ...

Stran: [1]