kekec in mojca -> RE: miom in polip (31.8.2013 18:59:53)
|
Mojca, lani sem to dajala skozi. Sestra mi je svetovala, da zvečer in nato še zjutraj pred posegom vzamem močan analgetik. Šla sem do osebne zdravnice, predpisala mi je Analgin. Na analgetike se ne spoznam, tako da ti niti ne morem povedat, ali je ta zelo močan ali ne. Sam poseg ni bil preveč hud. Vseskozi se je sestra z mano pogovarjala, imela sem celo možnost gledat, kaj se dogaja v mojem telesu (priznam, da me zaradi strahu ni niti malo zanimalo). Ves poseg v maternici snemajo s posebno kamero. Bolelo ni preveč, neprijetno je bilo, ko so razširili maternični vrat, ampak to tudi traja zelo kratek čas. Potem sem ves čas čutila zbadanje, kot da bi me nekdo pikal v jajčnik. Dalo se je zdržat. Noter sem bila 10 minut. Po posegu sem približno 10 minut sedela v čakalnici, nato sem šla peš v Evropark. Priznam, da mi je bila takrat pot odveč, tudi popoldne me je zbadalo, tako da mi je zelo pasalo razvajanje na kavču. Spraševala sem se, kako bom šla naslednji dan v službo. Zjutraj pa - kot da ni bilo NIČ!!! Nobenih težav, nobenih bolečin, nič. So pa takrat ugotovili še nekaj drugih težav, ki so mi nagnale strah v kosti, ampak HB, vsaj so jih in me tudi pozdravili. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|