mojcaziga -> izvenciklična krvavitev (8.8.2013 21:55:38)
|
Pozdravljene! Načeloma sem popoln antipanik, ampak zdaj pa imam že par dni cmok v grlu. Namreč že kar dosti let jemljem Marevan (proti strjevanju krvi) in od takrat dalje imam močne M in, v primerjavi s prej, tudi dolge, nekje 6-7 dni zagotovo. Po porodu me je tudi začelo pošteno boleti v jajčniku ob ovulaciji, pa tudi ob M, čeprav takrat manj. Brisi, zadnji pred 3 leti, so bili vsi ok. No, že par mesecev nazaj, se mi je sredi cikla nakazala krvava sluz, tako en dan in tolio za dnevni vložek. Ko sem poklicala k G mi je dala datum novembra in rekla, da to ni nič hujšega in gre verjetno za ovulacijsko krvavitev. Danes sem 11. dan po M in ugotovim zopet krvavo sluz (poleg tega me je že 10 pošteno zbada skrajno desno čisto spodaj v trebuhu, že skoraj ob stiku z nogo), ampak tokrat so hlačke čiste. Ugotovila sem jo praktično, ko sem z robcem segla globlje v nožnico in gre res za sluz, ki je temno redeče, že skoraj rjave barve. Seveda mi gre po glavi en milijon slabih misli. Klicala sem G in mi je sestra svetovala vaginalete, ker lahko gre za vnetje. čeprav taka krvavitev pri vnetju? Ima katera take izkušnje, dobre ali slabe???? Hvala [sm=smiley1.gif] in lp
|
|
|
|