dajanje prstkov v usta (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

isobel -> dajanje prstkov v usta (8.8.2013 8:30:32)

Kako naj 3-letnika odvadim dajanja prstov v usta? Takoj, ko pogledam stran, si v usta zatlači prste, včasih obeh rok! Opozarjanje ne zaleže nič.

Katy78 -> RE: dajanje prstkov v usta (8.8.2013 9:45:02)

Pri nas so bile to faze, ki so minile same od sebe, če sem ga opozarjala, ni zaleglo nič. Pa smo dali kar nekaj takih faz čez, ki so mi šle zeeelo na živce [sm=smiley36.gif]: vlečenje za ušesa, dajanje prstov v usta, vrtanje po nosu, ne dolgo nazaj se je vsakič, ko sem ga pogledala, okoli lulčka drgnil, kot da ga srbi in tudi rekel je, da ga srbi, pa ni bilo nič videti, potem je pa kar naenkrat sam od sebe nehal... [sm=smiley36.gif] Trenutno nismo v nobeni taki fazi. [sm=jezicek.gif]

isobel -> RE: dajanje prstkov v usta (8.8.2013 14:03:59)

Pri nas je pa nujno potrebno, da se tega odvadi, ker je "govorno zaostal" in dajanje prstov v usta zadevo poslabšuje.

bubu_bibi -> RE: dajanje prstkov v usta (8.8.2013 22:36:25)

baje obstaja nek lak, ki je zelo grenak, ki je v prvi vrsti proti grizenju nohtov, a mogoče bi tudi vam pomagal? srečno!

mateyka -> RE: dajanje prstkov v usta (9.8.2013 9:32:23)

moji prijateljici so dali česen na prste da se je odvadila, samo zdaj ne more česna videt v nobeni hrani. tako da ta je malo huda [sm=smiley36.gif]
ampak - mogoče limona? to zna bit bolj prijazno? [sm=smiley1.gif]

LuLu -> RE: dajanje prstkov v usta (9.8.2013 10:06:31)

Probaj ga zamotit, mu roki vzemi, ga božaj po njih, se z njimi igraj, ga samo drži za roko...
poleg teh sredstev je tudi poper dober. Ne peče tako hudo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ampak, če svoje roke popopraš in njegove malo pošlataš, bo imel zelo čuden okus v ustih. Meni so to delali za nohte. Bljak!
Ja, pa danes popram hrano, tak v meji normale [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Stran: [1]