M211M -> Padanje v nezavest (5.8.2013 16:09:35)
|
Pozdravljene, Sem nova na forumu in upam, da mi lahko pomagate. Sem v veselem pricakovanju, in sem v 15 t, moja prva nosecnost. Ze od zacetka nosecnosti se ne pocutim dobro... slabo jem, bruham, grozni glavoboli, utrujenost, itd.... V petek pa se mi je zgodilo, da sva s partnerjem sla po nakupih in sem padla v nezavest sredi trgovine. Najprej sem tezko dihala in sem imela tezke noge, zato sem se kr usedla na prvi stolcek, ki sem nasla. Ko sva se odpravljala proti izhodu, da greva domov, sva se za sekundo ustavla, da neki pogledava in se mi je zacelo temniti pred ocmi. Takoj sem rekla partnerju naj me mocno drzi, nato ..... Zbudila sem se potleh in zagledala partnerja kako me klice, da pridem k sebi. Kljub temu, da me je drzau sem vseeno butnila z glavo potleh. Ni trajalo dolgo, da sem prisla k sebi, vendar sem se zeloooo ustrasla. Dvignili so me me posedli in mi ponudili vodo, da sem prisla k sebi. Ko mi je bilo boljse sva se odpravila domov. Danes sem klicala ginekologa, da povem kaj je bilo, vendar je na dopustu. Res da imam pregled naslednjo sredo, vendar se bojim, da ni kaj narobe, oz. da ko bom na pregledu povedala kaj se je zgodilo, da jih bom slisala. Se je ze kiri zgodilo, da je padla v nezavest ? Naj poklicem osebno zdravnico ali kr pocakam pregled (imam lih nuhalno svetlino) ... ? Hvala vnaprej za odgovore.
|
|
|
|