|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko čez rok...
14.9.2005 9:22:43   
Dadi
Koliko čez rok ste rodile oz. so vas dali rodit če se ni nič dogajalo? Jaz sem namreč še zmeraj doma kljub 9 dnem čez rok. Bila sem na amnioskopiji, na CTG-ju pa je vse ok in moram samo čakat...jutri imam še enkrat CTG, v ponedeljek pa pregled spet v porodnišnici...in če poštudiram da so mi prvi rok zračunali 12. 8. (kasneje popravljen na 5.9.) sem očitno že 10 mesecev noseča kar je verjetno čudež medicine Otroček pa še kar neumorno brca.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Koliko čez rok...
14.9.2005 9:54:07   
Špacka

Rodila 3 dni čez rok, sem pa imela že zmenjeno, da sedem dni čez rok ostanem v porodnišnici, potem bi pa z UZ opazovala, kako se počuti moja tako da bi tudi počakali kakšen dan, preden bi mi sprožili porod.
Nn, Lina se je odločila, da pride sama ven po hitrem postopku
Lina je tudi neumorno brcala do zadnjega, ob 6 zjutraj mi je delala CTG, mala brcala, vmes popadki, eno uro mi je delala CTG, potem sem šla pa kar v porodno...

Upam da bo čim prej konec tega čakanja

Lp

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Koliko čez rok...
14.9.2005 9:56:33   
ZARA
Eh, to še ni nič,Dadi... jst sem bla 18+ dni čez "rock"
Držim pesti, da bo čimprej za tabo...drž'se!!!!!!!!

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Koliko čez rok...
14.9.2005 10:03:41   
Dadi
No Zara pa si me potolažila ....jaz bi pa že kar rodila rada....se mi ne da več tega trebuha okrog prenašat....bi ga rajš peljala.

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Koliko čez rok...
14.9.2005 10:06:12   
Anonimen
2 dni čez rok. v kranju so mi delal neka amnioskopije in se čudili, pol so nekje pomoje zvohal da ne bom rodila v kranju in se sploh noben ni kej prov preveč ukvarjov z mano tko da sem šla lepo na pregled na jesenice kjer sem mela namen rodit, so me pregledal z uz-jem in dal rodit! pomoje sam še v kran amnio delajo?

lara

(odgovor članu Dadi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Koliko čez rok...
14.9.2005 10:22:19   
Lana_s
Tri dni čez rok s svojimi popadki.

Upam, da bo kmalu za tabo. Srečno in čimkrajši in čim manj boleč porod.

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Koliko čez rok...
14.9.2005 10:26:30   
ZARA
Jst ti iz srca želim, da bo tvoj "18 dan" že v domačem okolju ! Pa ne pozabi povedat, da si rodila !!

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Koliko čez rok...
15.9.2005 23:00:01   
janč
prvič rodila na rok ,žal zaradi izliva vode pri amnioskopiji in zaradi tega rojevala 14 ur, drugič pa 5 dni po roku zaradi mlečne vode
rajši počakaj če ti tako rečejo, da bo porod lažji

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Koliko čez rok...
16.9.2005 15:53:48   
Katja6
Jest pa prvič 6 dni čez rok s svojimi popadki: enostavno. Zdej drugič bi pa kr že prej. PDP imam 29.9. in bi za trebuh tud že rabila prikolico.

LP in naj bo čimprej .
Katja

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Koliko čez rok...
16.9.2005 20:20:52   
benika
Evo Dadi, jest tud še čakam. Prvi rok sem imela 18. 8., kasneje je bil ta popravljen na 15.9. in še enkrat popravljen na 7.9., potem sva obe noseči 10 mesecev ! Na amnio sem bila že trikrat pa nič ne kaže na kakšen premik .

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Koliko čez rok...
17.9.2005 16:15:16   
teta beta
Jaz sem tudi še v enem kosu. Rok 6.9., zdaj so mi ga pestavili na 13.9., tako da še ne zamuja toliko. Sicer pa čakajo, dokler se da. Po desetih dneh naredijo sprejem, si na opazovanju, če je vse v redu, plodovnice dovolj, posteljica še v redu, ctg reaktiven in vse skratka ok, te pustijo.
Mogoče bo kaj jutri, ko je polna luna.

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......