boba carrier 3g (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema

Sporočilo

2srcka -> boba carrier 3g (2.8.2013 23:10:09)

Iščem nosilko Boba carrier 3g . Ima kdo za prodati?

Barbi5 -> RE: boba carrier 3g (3.8.2013 15:17:58)

Pozdravljeni!

Jaz sem jo kupila pred tremi dnevi in jo samo preizkusila. Hčerkica je stara 14 mesecev (prej sva imeli no name kengurujček zelo občasno) in moram reči, da če mi je ne bodo vzeli nazaj, jo prodam takoj, ker je dejansko samo preizkušena par minut.

Barva je kangarooo (nekaj podobnega).

Da pa izkoristim temo - če mi seveda 2SRCKA to dovoli - ste vsi zadovoljni z njo? In predvsem me zanima ali so vsi kengurujčki ipd... narejeni tako, da je otrok v stiku z materjo oz.kožo?? Ne me narobe razumeti, da mi to ne bi "pasalo" ali kaj podobnega, vendar je potenje nenormalno...

LP

kokosh -> RE: boba carrier 3g (3.8.2013 16:24:02)

Mi smo imeli babybjorn kenguruja 6-14 kg, pa ima na notranji strani še eno mrežasto plast. Boba ima samo zunanjo, ni pa penasto podložena za razliko od kenguruja. V obeh pa otrok (in mama) poleti švica.

Pri teh nosilkah je ogromno odvisno od tega, ali se je otrok vajen nositi že od malega ali pač ne. Mi smo sprobali Bobo, je fajn za večje otroke oz. za prenašanje fajn oblečenega otroka pozimi (v kombenizonu), otroka je mogoče nositi spredaj ali zadaj, ampak nas ni toliko prepričala, da bi zamenjali Comfort Carrierja zanjo.

Katy78 -> RE: boba carrier 3g (4.8.2013 21:21:17)

Jaz jo nameravam prodati. Je sive barve (barva dusk, ogled možen tu http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wID=277&detailID=905).

Uporabljala je nisem veliko, največkrat ko je bilo treba po starejšega v vrtec pa je zunaj močno deževalo ali snežilo.

Sem pa bila z nosilko zelo zadovoljna in tudi mali se je rad nosil in je v njej pogosto zaspal.

Več info. na ZS.

tintin -> RE: boba carrier 3g (4.8.2013 22:15:47)

Katy: poslala zs

Stran: [1]