ronja -> RE: kaj mu kupiti (20.8.2013 14:14:37)
|
Z lubijem sva bila še bolj malo časa skup, ko sva začenjala in je mel kmalu rd in je tudi zelo športno bitje. On se je zmazal, začela sva glih na moj rd[sm=jezicek.gif]. So mi s kolegi skup kupili lupo, ki sem jo itak rabila:). No, sama sem mu kupila lučki za na kolo in držalo za bidon. Razlog je bil praktične narave - da ga ne zbijejo ponoči, ker se je pač ponoči vozil do mene[sm=smiley36.gif]. In pa sem vedela, da mu je bilo všeč, ker sva se že kar nekaj časa prej poznala in zadeva ni glih tok iznenada prišla, kot se je nama zdelo (beri: vsi ostali so vedeli, da sva si všeč, samo midva ne[sm=smiley36.gif]). Še bolj je bil presenečen, ker sem zadevo vlekla na vrh ene gore, kjer smo meli terenske na njegov rd (J* ga, pač je mel glih takrat rd). No, dol je sam nosil[sm=smiley36.gif]. mateyka, dobra - merilec utripa, hehe. paintball - ne poznam športnika moškega spola, ki ne bi bil navdušen:). Po moje bolj kot pa čolnarjenje:D. Sicer pa: bivši pa mi je dal skok s padalom - noro fajn! pa še tako te lahko še kako zaboli, če te kdo zadane, pa imaš potem kar konkretne modrice Ma, jaz skoraj malo dvomim, da bi to enega ful športnika motilo... Če je pa fitnes frik, pa verjetno res boljše kaka beljakovinska reč namesto čokolade, ne vem, se ne spoznam na te dodatke...
|
|
|
|