hudobna tašča (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

nicka28 -> hudobna tašča (1.8.2013 19:13:09)

Pozdravljene, 4 leta nazaj sem rodila s carskim rezom pozno zvečer. Bila sem pod splošno anestezijo. Moji starši, tast in tašča so čakali na rojstvo pri mojih starših doma. Malo zatem, ko so izvedeli, da sem rodila, je tašča rekla, da je utrujena in da gre domov. A hudobna kot je .... kaj je naredila!? Šla je v porodnišnico
... po poklicu je medicinska sestra in pozna tamkajšnje zdravstveno osebje ... no ... poklicala je babico .
. ta ji je mojega sina pokazala ŠE PREDEN SEM GA JAZ VIDELA IN BREZ MOJEGA DOVOLJENJA. Bila sem prizadeta in še zmeraj sem. Misel na to, da ga je moja največja sovražnica (saj se od nekdaj ne razumeva, ker je res polna hudobije) videla pred mano, me ubija :( Ali ve nebi bile prizadete?[sm=smiley19.gif]?

liliana -> RE: hudobna tašča (1.8.2013 19:21:45)

[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

LuLu -> RE: hudobna tašča (1.8.2013 19:40:28)

No, sem vedla, da RR šteka. Ampak, da pošilja post 4 leta, to pa je tu mač. Moderatorji, dajte malo na hitrosti delat!

kajalin* -> RE: hudobna tašča (1.8.2013 20:18:58)

Po 4 letih bi že zdavnaj pozabila, ker mi ni dolgčas v življenju...

astrid1 -> RE: hudobna tašča (1.8.2013 20:22:58)

IZVIRNO SPOROČILO: nicka28

Pozdravljene, 4 leta nazaj sem rodila s carskim rezom pozno zvečer. Bila sem pod splošno anestezijo. Moji starši, tast in tašča so čakali na rojstvo pri mojih starših doma. Malo zatem, ko so izvedeli, da sem rodila, je tašča rekla, da je utrujena in da gre domov. A hudobna kot je .... kaj je naredila!? Šla je v porodnišnico
... po poklicu je medicinska sestra in pozna tamkajšnje zdravstveno osebje ... no ... poklicala je babico .
. ta ji je mojega sina pokazala ŠE PREDEN SEM GA JAZ VIDELA IN BREZ MOJEGA DOVOLJENJA. Bila sem prizadeta in še zmeraj sem. Misel na to, da ga je moja največja sovražnica (saj se od nekdaj ne razumeva, ker je res polna hudobije) videla pred mano, me ubija :( Ali ve nebi bile prizadete?[sm=smiley19.gif]?

Pa se ti sploh da biti jezna in zagrenjena 4 leta? A ti res misliš, da je hotela videti dojenčka samo zato, da boš ti 4 leta kuhala mulo? Mogoče pa je hotela zgolj videti vnuka, ker ga je bila vesela.

patrino -> RE: hudobna tašča (1.8.2013 21:06:32)

o ljubi jezus [sm=smiley36.gif]

_Tami_ -> RE: hudobna tašča (1.8.2013 21:33:28)

Vročina seka, a ne?

Get over it.

mateyka -> RE: hudobna tašča (1.8.2013 21:37:01)

a ni to kisla kumarca?
metulj je vsaj fotko gob pokazala, da smo vedli da se v živo dogaja, tukaj pa nobenega dokaza, slike iz CCTV kamerce kako se tašča šunja na zaprt oddelek..

hmmm..

da pomagam:
evo tašče šunjalice (iz leta 2013):
[img]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/04/25/video-undefined-197B8A07000005DC-67_290x163.jpg[/img]

Vijoličarka -> RE: hudobna tašča (1.8.2013 22:35:31)

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

[sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif]

podpis!

buča -> RE: hudobna tašča (2.8.2013 14:08:13)

joj, kaj takega...ne bom vprašala, a se ti res da, ampak, a se vama res da? življenje je eno samo, da imaš 4 leta že to v glavi-saj te bo pobralo-preboli in živi naprej-če je sploh kaj za preboleti...eni res dramatizirate[sm=zmeden.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.8.2013 14:10:57)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

dreamhorse -> RE: hudobna tašča (5.8.2013 10:02:35)

Sprijazni se,.. vem pa, da ni prijetno, sploh če je to nekdo, ki ga ne maraš. Jaz sem svojo novico, da sem noseča želela sporočiti prijateljem na partnerjevem rd, pa sem izvedela, da so vsi že vedeli, ker je kolega nekje slišal in povedal pred mano. Mi tudi ni bilo prijetno, ampak sem prebolela.

tehnofil -> RE: hudobna tašča (6.8.2013 7:58:09)

Moji starši, ...( Ali ve nebi bile prizadete?user posted image ?

Provokacija.

Barbi5 -> RE: hudobna tašča (6.8.2013 8:52:52)

Jaz pa mislim, da je problem nekje drugje. No, seveda v tašči, ampak očitno je sedaj "bruhnilo" iz nje.
NE SEKIRAJ SE, ni vredna, hudič...tašča tega. Sploh pa za nazaj. Po mojem bi ji takoj tedaj, pred 4 leti, morala povedati. Vsaj jaz sem spoznala, da je treba takoj, za nazaj je brezveze.
Posveti se otročku, tašča ni tega vredna. Srečno.

Knez_ -> RE: hudobna tašča (14.8.2013 10:46:35)

še en podpis

Stran: [1]