Gina -> Otroškim vozičkom vstop prepovedan!!! (16.9.2005 16:56:18)
|
Ogorčena sem!!!!
Niti na naši šoli, niti na šoli mojih otrok nikomur ne pride na pamet, da bi ti rekel, da ne smeš z vozičkom notri. Velikokrat sem šla z vozičkom po Lano. Pa velikokrat pride pri nas kakšna mamica z vozičkom po otroka.
To, ker se pri vas dogaja, je kaprica šole, ki se ji ne ljubi čistit za morebitnimi odtisi gum ob slabem vremenu. Ampak če bi ti pustila odtis gume, bi tudi vsaka učiteljica pustila odtis podplatov. Sram jih je lahko.
Jaz bi šla notri z vozičkom, če bi mi pa kdo kaj rekel, pa bi mu rekla, da z nobenim zakonom ali odločbo ni prepovedano otroški voziček v šolo peljat - sami pa tega zakona pač ne morejo sprejet mimo države, poleg tega pa ti nihče od odgovornih ne more garantirat, da bo z dojenčkom, ki je sam v vozičku pred šolo, vse ok, da ne bo nič narobe. Ko ti lahko to garantirajo, boš šele pustila voziček tam, prej ne. Ali pa te ne bo po otroka, dokler ne pride mož domov - povej jim, da dela popoldne do 19.00 vsak dan, da lahko pustiš šolarja ta čas pri njih, če jim paše. Sicer se pa ne sekiraj - pelji notri - pa glej, da bo voziček čim bolj umazan, da se bojo vsaj malo jezili.
|
|
|
|