Otroškim vozičkom vstop prepovedan!!! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Gina -> Otroškim vozičkom vstop prepovedan!!! (16.9.2005 16:56:18)

Ogorčena sem!!!!
Niti na naši šoli, niti na šoli mojih otrok nikomur ne pride na pamet, da bi ti rekel, da ne smeš z vozičkom notri. Velikokrat sem šla z vozičkom po Lano. Pa velikokrat pride pri nas kakšna mamica z vozičkom po otroka.
To, ker se pri vas dogaja, je kaprica šole, ki se ji ne ljubi čistit za morebitnimi odtisi gum ob slabem vremenu. Ampak če bi ti pustila odtis gume, bi tudi vsaka učiteljica pustila odtis podplatov. Sram jih je lahko.
Jaz bi šla notri z vozičkom, če bi mi pa kdo kaj rekel, pa bi mu rekla, da z nobenim zakonom ali odločbo ni prepovedano otroški voziček v šolo peljat - sami pa tega zakona pač ne morejo sprejet mimo države, poleg tega pa ti nihče od odgovornih ne more garantirat, da bo z dojenčkom, ki je sam v vozičku pred šolo, vse ok, da ne bo nič narobe. Ko ti lahko to garantirajo, boš šele pustila voziček tam, prej ne. Ali pa te ne bo po otroka, dokler ne pride mož domov - povej jim, da dela popoldne do 19.00 vsak dan, da lahko pustiš šolarja ta čas pri njih, če jim paše. Sicer se pa ne sekiraj - pelji notri - pa glej, da bo voziček čim bolj umazan, da se bojo vsaj malo jezili.

Maxica -> Otroškim vozičkom vstop prepovedan!!! (16.9.2005 18:19:01)

Mislem no, kaj vse si ne zmislijo?! In to ena šola!!!
Ja, najbolje, da se starši skupaj zberete pa protestirate.
Drugače pa mislim, da imam prav v spominu, da je imela ena podoben primer (Kristina, si bila ti?), ko niso smeli z vozičkom v zdravstveni dom. Morda bi bilo zanimivo poizvedeti, če so se tam kaj zbunili in kaj dosegli.
Srečno, držim pesti.

bini -> Otroškim vozičkom vstop prepovedan!!! (16.9.2005 20:36:09)

jest na tvojem mestu bi šla do ravnatelja, ga najprej prosila da stvar uredi, če bi bilo treba pa zagrozila s kakšnim javnim podvigom ala mediji..
če si predstavljam našo ravnateljico, potem bi blo to takoj urejeno!!!
groza - da jih ni sram

Anonimen -> Otroškim vozičkom vstop prepovedan!!! (16.9.2005 22:00:50)

No, kaj takega. Pa sem mislila, da je bil že višek, ko sem pisala, da pri nas ne smeš v zdravstveni dom z otroškim vozičkom.
Tole o šoli me je pa rez razp.....

Pri nas je celo klančina narejena, da je lažji dostop do garderobe.
Predlagam, da na Svetu strašev vprašate, kako bo v šolo potemtakem prišel otrok na invalidskem vozičku. Pa ne se branit, da mogoče takšnega primera ne bo. Vsekakor je velika možnost. Pri nas je kar nekaj takšnih otrok.

Pa je napisan oz. nalepljen na vhodnih vratih tudi prepovedan znak za vozičke? Kaj pa kašna pritožba na občino? Šola in občina sta namreč povezani...

Anonimen -> Otroškim vozičkom vstop prepovedan!!! (17.9.2005 18:44:23)

Ti kar pojdi do ravnateljice in ji povej, kaj te žuli. Kdo pa bo odgovarjal ali pazil na voziček pred ostalimi otroki, ki ti lahko vsega in svašta naredijo na njemu??? Imate pa res eno čudno šolo. Našemu ravnatelju kaj takega ne bi prišlo na pamet, pa če bi mu slučajno že, bi se starši zbunli in bi to morali upoštevat. Še vedno smo upoštevali njihove predloge.

Pa ne tega, da te je strah ukrepat, skrivat za izrazom "bodo učitelji škodovali mojemu otroku!" Ne bodo. Kvečjemu bodo prej videli, da se boš zanj borila in takšni "tečni" starši so resda poznani celi šoli. Ampak njihovim otrokom je pa tudi prihranjen marsikateri problem. Jaz bom že ena taka mama, ko bodo učitli že na daleč zavijali z očmi: "Joj, kaj pa bo danes narobe?"

SILVA -> Otroškim vozičkom vstop prepovedan!!! (17.9.2005 19:19:06)

Jaz bi šla še z večjim užitkom z vozičkom po otroka

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (17.9.2005 23:25:08)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> Otroškim vozičkom vstop prepovedan!!! (18.9.2005 9:41:59)

No ja, Deni, tak čisto mimogrede, meni se je tudi že zgodilo, da sem morala na naši podružnični šoli nadomeščat bolno čistilko. Ker ni bilo nobene druge, sem morala po delovnem času še lepo pomesti in počistiti mize.

Anonimen -> Otroškim vozičkom vstop prepovedan!!! (18.9.2005 17:24:32)

O tem, kaj še vse tudi včasih delamo učitelji, bi imela jst zlooooo dot za povedat Recimo....mi kidamo sneg sami, belimo učilnice....

PiaM -> Otroškim vozičkom vstop prepovedan!!! (18.9.2005 20:26:27)

Ne morem verjet, da si lahko izmislijo kaj takega!
Definitivno ukrepaj!

Skabi -> Otroškim vozičkom vstop prepovedan!!! (19.9.2005 8:52:16)

Jaz grem z vozičkom vsepovsod.
tudi ti se požvižgaj na take nemumne prepovedi. Edino to malo glej, da ne voziček preveč umazna - ker čistilke si te prepovedi prav gotovo niso zmislile (imajo premalo vpliva , da bi odsegle kaj takega).

Anja** -> Otroškim vozičkom vstop prepovedan!!! (19.9.2005 12:51:47)

In to se dogaja v ustanovi, ki je prijazna otrokom. A pol dojencki ne bodo zrasli v solarje?

In tista finta...ucitelji s predmetne stopnje niso naklonjeni mlajsim. Halloooooo? A zdaj si bojo se pa zbirali koga bodo gledali? Bedaki.

Ce si pedagog si pedagog za vse otroke. Le kako lahko kdo uci in nima rad otrok? Pa ce so stari 12 let, 4 in pol ali pa 3 tedne.

...pelji po najvecjem dreku pa z vozickom direkt na hodnik, pa fejst sem pa tja vozi pa po moznosti se malo po zidu namazi...

razkurjena

KIRA -> Otroškim vozičkom vstop prepovedan!!! (19.9.2005 13:01:23)

uuuuuu to bo še lušno, ko bo kak voziček zmanjkal! ali pa bo poškodovan. pol bo pa šola rekla, da ne odgovarja zanje, ker so bli parkirani zunaj....
uh. butlni! pejte se zbunit!!!

Anonimen -> Otroškim vozičkom vstop prepovedan!!! (19.9.2005 14:16:06)

Jaz bi šla not z vozičkom. Če bi pa kdo kaj rekel, bi mu pa že povedala svoje. Direktno. Če tam ne bi zaleglo pa nato do ravnateljice.
Nesramnost na vrhuncu!
Tash

andrejaz -> Otroškim vozičkom vstop prepovedan!!! (19.9.2005 22:47:28)

Ja, sej ne morem verjeti, da ti prepovejo z vozičkom v osnovno šolo.

Mi smo bili prejšnji teden na dopustu v Termah Ptuj - in ne boste verjele - tam greš lahko z vozičkom čisto do bazenov v notranjem termalnem parku. Sem bila prav prijetno presenečena.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]