prošnja (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

kepica -> prošnja (14.9.2005 8:27:44)

Ojla punce!

Prvič,sploh ne vem,kaj mi obesila tole temo,ker sploh ne vem,kam paše,ampak saj ni važno.Zaradi trenutnih razmer se mi niti ne da razmišljat...

Po dolgem času se spet oglašam in vas prosim za pomoč. Sem čist obupana,ker bom verjetno izgubila službo. "Verjetno" sem napisala zato,ker imam jutri zadnji možni razgovor za drugo delovno mesto v firmi,na katero je pa že prijavljenih 6 kandidatk. Tukaj bom morala imet res zelo veliko srečo.
4 leta delam v isti firmi,pogodbo mi že od samega začetka podaljšujejo,nobenih pripomb ni bilo čez mene in delam dobro,ampak kar naenkrat ni več prostora zame.
Danes sem začela z iskanjem nove službe. Verjemite,izbira je pestra ,če verjamete. Težko verjamem,da bom kmalu našla kaj pametnega.
Potem je pa tukaj še prošnja. Nikoli mi je ni bilo potrebno napisati,razen v šoli za domačo nalogo. Vem,kako se pišejo tiste šolske prošnje,ampak jaz bi rada kaj drugačnega,nekaj posebnega. Sem že sama poskusila kaj sestavit in vem,da sem sposobna ampak enostavno ne morem prisiliti možganov v delovanje,ker me je ta novica o možni izgubi službe tako prizadela,da še sedaj prihajam k sebi.

Vem,da vas je tukaj na forumu kar nekaj takih,kot sem jaz,me zanima,če ima katera kakšno fino prošnjo,ki je nekaj posebnega. Mi lahko katera pomaga?

Če me že samo potolažite,bo bolje. Upam, da se bo tale mora kmalu končala.

Lepo vas pozdravljam
kepica

CatJa -> prošnja (14.9.2005 8:35:44)

Tukaj je kar nekaj nasvetov:

http://www.mrezakadrov.com/jobc.asp

Stefka -> prošnja (14.9.2005 8:44:07)

Kontaktiraj me na privat, pa bova videli kako ti lahko pomagam.
Kakšno službo pa iščeš?

Naty*Taja -> prošnja (14.9.2005 9:01:25)

Pojdi na MOJEDELO.COM, in tam boš našla kako se napiše prošnja po novem. Ne s tistim starim načinom. Sama sicer še nisem gledala sem pa slišala od drugih, tak da upam, da si boš lahko kej pomagala. Pa velik sreče na razgovoru!!

Stran: [1]