čudež (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Anonimen -> čudež (24.7.2013 18:17:29)

ali je to res cudez ali se tako zdi samo meni, da bomo ocitno imeli dvakrat dete iz epruvete? enegea ze imamo doma, je ratalo v prvo s svezimi zarodki , stara je 4 leta, v drugo pa smo ravno danes zagledali in bomo imeli pingvincka ... [sm=rozacrtici.gif][sm=bravo.gif]

koli vas je takih, ki imajo doma dva otrocka (ali celo vec) iz epruvete? [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]

Flavia_ -> RE: čudež (24.7.2013 19:47:59)

Iskrene čestitke ob veseli novici [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

lp, flavia

talika81 -> RE: čudež (25.7.2013 7:26:12)

čestitke! [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]

mi imamo doma eno zelo razigrano punčko, staro 2,5 leta - plod umetne. sedaj pa tudi pričakujemo - plod prenosa zamerzjenčka. [sm=smiley1.gif]

napalmica -> RE: čudež (25.7.2013 12:33:01)

Čestitkeeee [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Mi bomo imeli dvojni čudež iz epruvete hkrati [sm=jezicek.gif]

varja -> RE: čudež (29.7.2013 13:40:17)

Iskrene čestitke in vse dobro v nosečnosti, ob porodu in potem

!! Mi imamo tudi nadebudnega štiriletnika (uspelo v 1.IVF) in enoletno princesko, ki pa je uspela kar tako, na stari dobri način, še preden sva se z možem odločila, a bi šla spet v IVF za drugega ali ne, tako da ne vem, kdaj je šlo za večji čudež, pri prvem ali pri drugem otročku. Vsekakor sta oba velik čudež.

artista7 -> RE: čudež (29.7.2013 13:46:07)

evo, mi pa bili v nizkem štartu za epruveto, ratalo pa naravno. Čudeži se dogajajo, ja. Vse čestitke!

Anonimen -> RE: čudež (13.8.2013 22:10:44)

IVF dela čudeže, če le uspe in je vse ok
torej, če je enkrat uspelo, so šanse še za drugič, sej je že velik takih parov, a ne?

sem tud jaz med čudeži uspelih IVF-jev, a z mrtvimi otročki
moj čudež počiva, vem pa, da se je zgodil čudežni plusek po IVF-ju ob nemogočem naravnem spočetju in čudež premikov otroka v telesu ...

čestitke, tebi in mnogim ostalim parom

Stran: [1]