Sladkiš -> RE: Aprilčice 2014 (9.10.2013 16:45:21)
|
Hejla punce[sm=smajl.gif]! Še ena srečka nosečka, ki se je končno opogumla in bi se vam pridružila. PDP imam 14.4.2014, lep datum, ni kaj rečt[sm=smiley36.gif], je pa to moja prva nosečnost. Na začetku sem imal nekaj težav z krvavimi izcedki, sedaj pa se je vse umirilo HB[sm=smiley1.gif]! Sem pa imela to srečo, da mi v nosečnosti ni bilo niti enkrat slabo[sm=bravo.gif]....vsaj neki[sm=smiley36.gif]. Tako, da sočustvujem s tistimi, ki imate zaradi tega bolj slabe dneve. No, da še sama malo pokomentiram nuhalno. Sama sem jo že imela in mi je sicer dala rezultat nekaj čez 1:3500 in zaradi "kao" bolj mirnega spanca, sem oddala še kri, kar pa mi je rezultat za 20x poslabšalo in sem tako padla pod 1:300. Me je skoraj kap. Torej tudi če je ramerje NS+DHT pod od 1:300 pripada napotnica za AC. Sama sem se zanjo odločila. Najbolj me seveda skrbi tistega 0,5% možnosti za splav, tako da res srčno upam, da bo vse OK. V primeru slabega rezultata sva sedaj z mojim prepričana, da bi opravila UPN, ampak vprašanje pa je, ko si pred dejstvom in ko otroka čutiš pod srcem, kako se dejansko odločiš. S tem postom nisem žele nobene prestrašit, ampak samo deliit mojo izkušnjo...pa mogoče od vas dobit malo spodbude, ker ste res super!!! No, upam, da vam za prvič nisem preveč naložila [sm=smiley1.gif]! Čestitam pa vsem za dobro opravljene NS, ter držim pesti za vse, ki vas to še čaka. Seveda pa čim manj sekirancije, ker bo tega že dovolj, ko bomo mele bebike v naročju [sm=smiley1.gif].
|
|
|
|