hrchy -> RE: Aprilčice 2014 (25.9.2013 15:05:22)
|
Ojla, jaz tudi nisem nic na FB, ampak pisala prav veliko pa tudi nisem, ni bilo casa. ma boge vse, ki se matrate s sladkorno - tukaj pri nas sploh ne testirajo, vsaj ne da bi jaz vedela. no, mene v prvi niso. Bi mi bilo pa pomoje tezko sledit enim navodilom, kaj in kako jest. Bravo za vse, ki vam to uspeva. Kislina: jaz sem jedla kar nekaj podobnega kot rupurut. Menda ne skodi, ker se ne obsorbira v organizem ampak naredi kot eno prevleko cez sluznico. Nuhalna: cez tri dni. Komaj cakam, ker zaenkrat se mi zdi, da nic ne cutim akksnih sprememb. Rabim kaksno novo 'potrditev', da bom res verjela [sm=smiley36.gif] Mi je pa cudno, da dovolijo imet otroke zraven. Pri nas lahko samo, ce so stari vec kot 15 let. Spol: sva rekla, da bova vprasala. Ma ko se jaz v mislih pogovarjam s svojim otrockom mi je vsec, ce vem, da mu lahko recem 'moja pikica' ali 'moj pikec'. Bi mi bilo cudno, ce bi potem nasprotnega spola ven prisel [sm=smiley36.gif] Pri nas je se zmeraj rastur, zdaj so nam celo streho dol vzeli in nas zebe... ta vikend nam pridejo se drevesa podret, tako da bo tudi vrt razkopan... ma saj ne vem, vzela bi eno letalsko karto in sla nekam na toplo, dokler ne bo vse zrihtano. [sm=smiley1.gif] Pikica*1.4.*, mogoce da si samo bolj napihnjena??? Jaz ne cutim nicesar, res. Tudi trebuh je enak, kot je bil [sm=smiley1.gif] Kumarce - dobro, da ste me spomnile! Danes po sluzbi si jih odprem kozarcek! Pa enega zamorcka cez, imam beljake za porabit!
|
|
|
|