zaspancek1 -> RE: Voziček Mutsy Evo - Nujno! (24.7.2013 10:15:14)
|
Jah, najbrž je dobro preveriti, kako so dejansko testirali in pogledat tudi kakšno oceno drugih vozičkov. Ker včasih so ti testi kar nekaj. Npr. za po stopnicah ni pravzaprav noben voziček, edino kakšen, ki se malo zloži in potem voziš samo po dveh (stil Bugaboo) bi potem dobil zadovoljivo oceno - ampak po stopnicah ne voziš ravno, a ne? Za po makademu so itak najboljši veliki vozički, ki imajo še kaj vzmetenja in velika, po možnosti napihljiva kolesa (zanimivo pa, da nova Mura nima več napihljivih koles), se pa v praksi pokaže, da se da (res da malenkost teže) po utrjenem makedamu voziti tudi marelo z ne premajhnimi kolesi. In ko že omenjate 4riderja - je bil ta tudi testiran? Ker tega mi nikakor nismo spravili v avto (ki ma sicer velik prtljažnik, samo oblike bolj zoprne - limuzina pač), tako da mogoče tole o velikosti ni čisto logično [sm=zmeden.gif]. Ok, ni majhen, če se zloži s sedežem, ampak vseeno so pa lahko mere čisto ok in boljše za nek prtljažnik. Pravzaprav je meni bolj ali manj edini minus dokaj majhna strehica. Glede okretnosti - ne vem no, kolikor sem ga testirala, se mi je zdel precej okreten, sploh v primerjavi z drugimi, večjimi vozički. Glede sprednjih koles - tega ne vem, je pa to dokaj pogost pojav pri malo lažjih vozičkih (sploh marelah), če je sedež obrnjen naprej, otrok pa leži (ker je težišče bolj zadaj) - takrat pri marsikaterm vozičku (tudi pri Bugabooju, ki je res imel kolesa precej obrabljena) sprednja kolesa v kakšni trgovini malo plešejo. Skratka - ne vem, menis e še vedno zdi dober in okreten voziček, ki predvsem ni preglomazen.
|
|
|
|